Αν θέλετε να κάνετε ένα μάθημα στην ιστορία της Θεσσαλονίκης του 20ου αιώνα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Ζύθο στην περιοχή των Λαδάδικων. Σε ένα από τα ελάχιστα διασωθέντα διατηρητέα κτίρια από τη μεγάλη πυρκαγιά του 1917, στεγάζεται το αυθεντικό ζυθεστιατόριο της πόλης με τη χαρακτηριστική διακόσμηση του ’50. Μάλιστα υπήρξε η πρώτη μπυραρία που άνοιξε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’90. Με αγνά υλικά από την ελληνική φύση, σας προσφέρονται τα θρυλικά πιάτα του καταστήματος με γεύσεις από την ελληνική κουζίνα και επιρροές από ολόκληρη τη λεκάνη της Μεσογείου. Συνοδέψτε τα με μία μπύρα από τη μεγάλη συλλογή του. Ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.
Ανοιχτά: 09:30 – 02:00
Περιοχή
Κέντρο
Διεύθυνση
Κατούνη 5, Λαδάδικα