Αν θέλετε να κάνετε ένα μάθημα στην ιστορία της Θεσσαλονίκης του 20ου αιώνα, δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το Ζύθο στην περιοχή των Λαδάδικων. Σε ένα από τα ελάχιστα διασωθέντα διατηρητέα κτίρια από τη μεγάλη πυρκαγιά του 1917, στεγάζεται το αυθεντικό ζυθεστιατόριο της πόλης με τη χαρακτηριστική διακόσμηση του ’50. Μάλιστα υπήρξε η πρώτη μπυραρία που άνοιξε στην Ελλάδα τη δεκαετία του ’90. Με αγνά υλικά από την ελληνική φύση, σας προσφέρονται τα θρυλικά πιάτα του καταστήματος με γεύσεις από την ελληνική κουζίνα και επιρροές από ολόκληρη τη λεκάνη της Μεσογείου. Συνοδέψτε τα με μία μπύρα από τη μεγάλη συλλογή του. Ανοιχτό από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 τα ξημερώματα.

Συμμετέχει στη Σαρακοστιανή Κουζίνα

To biscotto thessaloniki σας προσκαλεί στη Σαρακοστιανή Κουζίνα, μία γαστρονομική εμπειρία για την περίοδο της Σαρακοστής, όπου μπορείτε να απολαμβάνετε διαμορφωμένα μενού σε προνομιακή τιμή σε συγκεκριμένα εστιατόρια.

To menu που ακολουθεί μπορείτε να το επιλέξετε όλο ή μεμονωμένα πιάτα ή δύο από τα τρία πιάτα.

Το Σαρακοστιανό set menu του Ζύθου στα Λαδάδικα περιλαμβάνει τα εξής:

 
Ταραμάς λευκός (Τιμή: 4,5€)

Φάβα με φρέσκο κρεμμυδάκι, κάπαρη και ελιά (Τιμή: 4€)

Καλαμαράκια τηγανητά (Τιμή 8€)

Σαρακοστιανή κουζίνα-Ζύθος Λαδάδικα-Φόρμα Κράτησης

Όνομα*

Επώνυμο*

Τηλέφωνο*

Εmail*

Ημερομηνία Κράτησης*

Αριθμός ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.


Εδώ και πολλά χρόνια άρχισε σταδιακά η προσπάθεια αντικατάστασης βασικών εισαγόμενων υλικών, με ποιοτικά ελληνικά προϊόντα για να φτάσουμε σήμερα στη δημιουργία ενός νέου καταλόγου γεμάτου Ελλάδα μέσα από τον οποίο ο ΖΥΘΟΣ δηλώνει «ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ»!

 

Ανοιχτά: 09:30 – 02:00

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Κατούνη 5, Λαδάδικα

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.