ZEO Bakers: η ανερχόμενη δύναμη στα αρτοσκευάσματα είναι από τη Θεσσαλονίκη

Μια εταιρεία από τη Θεσσαλονίκη έχει ξεχωρίσει τα τελευταία χρόνια με την ποιότητα των...

 Vόras Flavors: αλείμματα πιπεριάς, μαρμελάδες και σιρόπια ασυναγώνιστης γεύσης

Το 2014 η οικογένεια Σφέτκου ιδρύει τη Vόras Flavors στους πρόποδες του Βόρα, του...

ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο | Κάτι πολύ γλυκό στήνεται στο biscotto coffee+

Η ομάδα του biscotto thessaloniki παρουσιάζει το ΣοκολατοΜπισκοτόΣπιτο στον πολυχώρο της, biscotto coffee+, στην εξωτερική πλατεία του εμπορικού...

Meating place Διδασκάλου: Η Boutique κρεάτων που αλλάζει τα δεδομένα στη...

Όταν κάποιος αγαπάει τη δουλειά του και βάζει σε αυτήν όλη την τέχνη και...

Οι άνθρωποι είναι το «κεφάλαιο» πίσω από τα 40 χρόνια διαδρομής...

Χαρακτηριστικό γνώρισμα της οικονομικής δραστηριότητας της Θεσσαλονίκης είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις που εξελίσσονται μέσα...

Ελληνικό Παντοπωλείο μέχρι 31 Ιανουαρίου: Αγορές με -50%

Για τις τελευταίες ημέρες του Ιανουαρίου και στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων αγοράζετε τα πιο...

Συνταγή: Καλαμαράκι κοκκινιστό από τη Greek Mama Chef

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Συνταγή: Σπιτικά ρολάκια κοτόπουλο με μανιτάρια και κρέμα από τη Greek...

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Συνταγή: Κοτόπουλο λεμονάτο με μουστάρδα και ρίγανη όπως της μαμάς!

Η βραβευμένη food blogger (ΒΗΜΑ GOURMET FOOD BLOG AWARDS Βραβείο Κοινού BEST COOKING IN ENGLISH),...

Ρολά κανέλας με μήλο και σταφίδες Ζακύνθου

Αποφασίσαμε να βάλουμε τις σταφίδες στη ζωή μας, τον μαγικό αυτό καρπό με τα...

H Condito δίνει λύσεις στους επαγγελματίες της εστίασης

Πάρα τον υποτιμητικό τρόπο που χρησιμοποιούμε στο σχήμα λόγου όταν λέμε «βάλε λίγη σάλτσα»...

Προϊόντα που πιθανώς έχεις στο ψυγείο σου με διεθνή βραβεία και...

Η Θεσσαλονίκη έχει παράδοση στην εξέλιξη μεσαίων επιχειρήσεων σε δυνατούς παίκτες της αγοράς και...

Wine Ηouse: Η κάβα που προωθεί το ελληνικό κρασί και στο...

Μια σύγχρονη κάβα δεν είναι απλά ένα σημείο πώλησης. Πρέπει να έχει ανθρώπους με...

Συσκευασίες μουστάρδας με γραφή Braille από την Condito

Η Condito Α.Ε.Β.Ε., μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιομηχανικής παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης προϊόντων...

Ευ Παν – Boutique and Flavours Bar

H «Ευ Παν – Boutique and Flavours Bar» προσφέρει υπηρεσίες χονδρικής πώλησης τροφίμων και ποτών και...

Salumeria del Greco: Γευστικό ταξίδι στις ελληνικές γεύσεις

Όλη η Ελλάδα σε μια μπουκιά. Το Salumeria del Greco είναι ο χώρος στον οποίο...

Η κουζίνα της Hoover μας προσκαλεί στο κατάστημα Κωτσόβολος Ευκαρπίας σε...

Δύο events με θέμα τη μαγειρική και με ξεχωριστούς καλεσμένους μας περιμένουν στο κατάστημα...

Αφιέρωμα: Επιλέγοντας κρασιά και αποστάγματα για τις γιορτές

Είναι από τους πρωταγωνιστές των γιορτών, στις συναντήσεις γύρω από το τραπέζι, συνοδεύουν εδέσματα,...

Αφιέρωμα: Deli και εκλεκτά προϊόντα για τις γιορτές

Το τραπέζι γεμίσει με παραδοσιακές γεύσεις αλλά και με κάτι περισσότερο από τα συνηθισμένα....

Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι: Ένα γαστρονομικό project σε εξέλιξη

Το Μπακάλ by Ελιά-Λεμόνι εξελίσσεται διαρκώς και ξεφεύγει από τα όρια της έννοιας του...

τα πιο πρόσφατα