Το όνομά του εμπνευσμένο από ένα γαλλικό ταγκό του μεσοπολέμου, που τραγουδά για έναν ιδανικό προορισμό, στον οποίο μπορείς να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα ενώ το σημείο στο οποίο βρίσκεται χαρακτηρίζεται από πολλούς το πιο θεατρικό σταυροδρόμι της πόλης! 

Το Youkali, βρίσκεται κάπου ανάμεσα στο θέατρο Αυλαία, το Αριστοτέλειο και το Κ.Θ.Β.Ε., εκεί δηλαδή που αρκετοί ηθοποιοί και σκηνοθέτες μοιράζονται τα απογεύματα τους με το θεατρόφιλο κοινό της Θεσσαλονίκης, μπλέκουν μεταξύ τους και μοιράζονται σκέψεις κι ένα ποτήρι κρασί.

Τα πρωινά δοκιμάζουμε υπέροχα ροφήματα και λαχταριστό breakfast και ξεχωρίσαμε την προσθήκη μερέντας στον καπουτσίνο του ενώ το μεσημέρι το ξεχωρίζουμε για τις κρητικές ρακές του, τα τσίπουρα και το βιολογικό κρασί από το Παγγαίο. Όλα άψογα συνδυασμένα με παραδοσιακούς μεζέδες. Όσο το βράδυ πλησιάζει, η μουσική δυναμώνει και οι παρέες μπορούν να δοκιμάσουν ακόμα πιο δημοφιλείς γεύσεις. Θυμηθείτε να δοκιμάσετε το σφηνάκι της τεκίλας που συνοδεύεται από μια καπνιστή σαρδέλα!

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Εθνικής Αμύνης 6