Στις 23 Ιουνίου και ώρα 19:00 θα δοθεί η έναρξη του 5ου αγώνα δρόμου μνημείων από την πρόεδρο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης, κα Βούλα Πατουλίδου.

Η διαδρομή του αγώνα θα έχει την ιδιαιτερότητα της ανάδειξης οκτώ μνημείων της Άνω Πόλης και συγκεκριμένα: Το Φρούριο του Επταπυργίου, τη Μονή Βλατάδων, τον Όσιο Δαβίδ, τo Βυζαντινό Λουτρό, τον Άγιο Νικόλαο των Ορφανών, το Ισλαχανέ, οι Κήποι του Πασά, τον Πύργο της Αλύσεως (Τριγωνίου).

5ο Yedi Kule Conquest

Το Yedi Kule Conquest Διεθνές Φεστιβάλ Μνημείων Θεσσαλονίκης επιστρέφει για 5η χρονιά, με επίκεντρο το Επταπύργιο!Save the date: 23 Ιουνίου στις 19:00, γνωρίζουμε τα μνημεία της Άνω Πόλης…τρέχοντας! Video: Βαγγέλης Αμεράνης- The White Dot

Gepostet von Thessaloniki Travel am Dienstag, 11. Juni 2019

Η αθλητική γιορτή με επίκεντρο το Επταπύργιο Υedikule, θα δώσει την δυνατότητα σε αγωνιζόμενους, επισκέπτες και θεατές, να γνωρίσουν το Επταπύργιο, την Άνω πόλη και να ζήσουν όμορφες στιγμές προσπερνώντας μέσα από τα ιστορικά της σοκάκια και μνημεία, σε μια ιστορική αναδρομή αιώνων.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι μέσα από την αθλητική εκδήλωση, η ανάδειξη της Άνω πόλης με τα ιστορικά της μνημεία και την πλούσια πολιτιστική κληρονομιά ως τόπος επίσκεψης και τουριστικού προορισμού.

Οι δηλώσεις συμμετοχών και όλες οι πληροφορίες του αγώνα στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης www.yedikule.gr , η οποία γίνεται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης.

 

info
Κυριακή 23 Ιουνίου στις 19:00
Επταπύργιο Υedikule
Facebook: Yedi Kule Conquest Διεθνές Φεστιβάλ Μνημείων Θεσσαλονίκης

Πολιστιστικά Νέα Δράσεις summer 2019

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ