Ένα ακόμη biscotto workshop δια ζώσης, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Νοεμβρίου στον πολυχώρο του biscotto community σε συνεργασία με το Writers’ agency Βοοkguru  στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα την Επιχειρηματικότητα, τα Χρηματοδοτικά εργαλεία, τις Πωλήσεις αλλά και την Αξιολόγηση & Εκπαίδευση προσωπικού.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση του κόσμου και ειδικά του επιχειρηματικού κοινού για το πώς μπορούν να μάθουν να πουλάν αποτελεσματικά σε δύσκολες συνθήκες, τα χρηματοδοτικά εργαλεία που έχουν στη διάθεση τους οι επιχειρήσεις, για τον ρόλο του ΕΕΘ στην ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας αλλά και για το πώς οι επιχειρήσεις μπορούν να αξιολογήσουν και να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους καλύτερα!
Στο σεμινάριο θα διατίθεται το νέο βιβλίο του Γιάννη Μηλιάτση «Ξέρεις να πουλάς;» που κυκλοφορεί από το Bookguru.gr σε ειδική τιμή.

Θα αποσταλούν βεβαιώσεις ηλεκτρονικές από την E-maild.com σε όσους επιθυμούν και δώσουν το email τους κατά την εγγραφή στο σεμινάριο.

Ομιλητές:
Ιακώβου Κωνσταντίνος-Οικονομικός Επόπτης ΕΕΘ και Πρόεδρος Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων Θεσσαλονίκης:
Τίτλος :«Ο ρόλος του ΕΕΘ και του συνδικαλισμού στο Επιχειρείν»
Ιωάννης Ρουκάς – Οικονομολόγος, Αντιπρόεδρος ΕΔΕΒΕ (Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων Βόρειας Ελλάδας) Τίτλος:«Χρηματοδοτικά Εργαλεία επενδύσεων»
Γιάννης Μηλιάτσης-  Εκπαιδευτής Πωλήσεων, Δημιουργός του Bizman.gr Τίτλος: «Η τέχνη της πώλησης»
Στέλιος Λαμπρόπουλος- CEO TEST4U Τίτλος: «Οδηγός επιβίωσης: Αξιολόγηση και εκπαίδευση προσωπικού»

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προσαρμοζόμενοι στα νέα δεδομένα, δίνουμε προτεραιότητα στην ασφάλεια των επισκεπτών μας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης και τις επίσημες κρατικές οδηγίες.

Για να εισέλθετε στο χώρο του εμπορικού κέντρου γίνεται θερμομέτρηση στις κεντρικές πύλες του Mediterranean Cosmos.
-Σύμφωνα με τα ισχύοντα μέτρα για τους κλειστούς χώρους εστίασης προβλέπεται η λειτουργία του χώρου μας για:
1. Εμβολιασμένους και νοσήσαντες (έως 6 μήνες από τη διάγνωση) με επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης
2. Ανήλικους, ανεμβολίαστους, μη νοσήσαντες, με αρνητικό rapid test (ηλικίες 12-17) έως 48 ώρες πριν ή self test (ηλικίες 4-11) έως 24 ώρες πριν.
3. Απαραίτητη και η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας.
Τηρούμε τις προβλεπόμενες αποστάσεις που έχει ορίσει ο ΕΟΔΥ για τους χώρους εστίασης και συμμορφωνόμαστε με τους νέους κανόνες υγιεινής.
Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής είτε τηλεφωνικά είτε συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής.
Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878.
Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης. Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 18 Νοεμβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Επιχειρηματικότητα: Χρηματοδοτικά εργαλεία- Πωλήσεις- Αξιολόγηση & Εκπαίδευση προσωπικού: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.