banner
banner
Αρχική #WINTER 2024_

#WINTER 2024_

    Βρήκαμε τα καλύτερα κρουασάν της Θεσσαλονίκης: Αφράτα και μοσχομυριστά

    Η μυρωδιά βουτύρου σε τραβάει από τη μύτη και δε μπορείς με τίποτα να...

    Φαγητό, καφές και ποτό σε χώρους με τζάκι στη Θεσσαλονίκη

    Χειμώνας. Έξω κρύο, βροχή, χιόνια και αέρας. Μέσα κρασάκι, μουσική, καλή παρέα και η...

    Η And Ice λανσάρει τα πιο ιδιαίτερα ζεστά ροφήματα σε «παγωτό»...

    Η And Ice αφού έκανε μεγάλη επιτυχία το περασμένο καλοκαίρι με τα παγωτά και...

    10+4 προτάσεις για απολαυστική κρέπα στη Θεσσαλονίκη!

    Μία από τις πιο λαχταριστές και must επιλογές για street food είναι οι κρέπες...

    Θεσσαλονίκη: Πατσάς και ξενύχτι πάνε μαζί – 3+2 προτάσεις

    Μετά από ένα δύσκολο ξενύχτι ο πατσάς είναι το γιατροσόφι κάθε μερακλή. Είναι μία «ιεροτελεστία»...

    Gohan Sushi Bar | Η ιαπωνική κουζίνα του Άρη Γκαϊτατζή κατακτά...

    Τον sushi chef Άρη Γκαϊτατζή τον γνώρισα ένα βράδυ στο Kasai, το sushi bar...

    ΚουΖήν: Το spot που έχει κάνει τις βιολογικές πρώτες ύλες στάση...

    Το ΚουΖήν είναι μία σχετικά νέα άφιξη στην πόλη και παραδίδει «μαθήματα» γκουρμέ street...

    Bunny Tail: Συνδυασμός ελληνικού πρωινού και δημιουργικού brunch

    Το Bunny Tail συστήθηκε στο κοινό της Θεσσαλονίκης τον Οκτώβριο του 2022 και έχει...

    Σε μιάμιση ώρα έφτασες- Κοντινά χωριά για αποδράσεις (Μέρος 1ο)

    Στην ανάρτηση που ακολουθεί σας παραδίδουμε προορισμούς, κοντινούς στην Θεσσαλονίκη, που απαιτούν έως και...

    Βγαίνουμε ραντεβού στα ρομαντικά εστιατόρια της Θεσσαλονίκης

    Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τον ρομαντισμό της και όσοι την έχουμε περπατήσει και τη...

    Οι σούβλες του μερακλή: Χειροποίητο κοκορέτσι και κρεατικά για μερακλήδες

    Κοκορέτσι, κοντοσούβλι και άλλα λαχταριστά κρεατικά γυρνάνε σε σούβλες και κάνουν το στομάχι μας...

    Πλειάδες: Το μπαράκι που μεγάλωσε πέντε γενιές φοιτητών και συνεχίζει!

    Υπάρχουν στέκια που δύσκολα αποχωρίζεσαι, που αν φύγεις τότε σίγουρα ξαναγυρνάς. Μαγαζιά που σημαίνουν...

    Τηγανιές & Σχάρες Meat Restaurant: Εκεί που ξέρουν το κρέας απ’...

    Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα για το κρέας και γνωρίζουν όλα του...

    Senol: Ο επίγειος παράδεισος των κρουασάν βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη

    Η τέχνη του καλού κρουασάν είναι κάπως... περίπλοκη ή ιδιαίτερη, καθώς χρειάζεται γνώση και...

    Ξηροί καρποί «Ηρακλής»: Ένα όνομα, μία ιστορία 83 ετών στη Θεσσαλονίκη

    Η ιστορία του παλαιότερου, ίσως, ξηροκαρπάδικου στη Βόρεια Ελλάδα ξεκινά το μακρινό 1939 στη...

    Το Cafe Plateia στην Καλαμαριά απέκτησε αέρα… ευρωπαϊκό!

    Η Καλαμαριά έχει μία από τις πιο όμορφες και άνετες πλατείες για περαντζάδα, βόλτες...

    Παραδοσιακές Τουλούμπες Ζανδέ: Η γλύκα, έρχεται κάθε μέρα, από το Βελβεντό!

    Αν ανοίξεις τους χάρτες της Google και πληκτρολογήσεις τη διαδρομή "Βελβεντό, Κοζάνη, Θεσσαλονίκη" θα...

    Αρχονταρίκι: Το αρτοποιείο που κρατά αναλλοίωτη την παράδοση και την ποιότητα

    Το Αρχονταρίκι είναι από τους πιο παλιούς και αυθεντικούς φούρνους της Θεσσαλονίκης. Έχει χρόνια...

    Hey Joe: Underground street food με καλό κρέας και παγωμένη μπύρα

    Το Hey Joe «γεννήθηκε» με σκοπό να σας προσφέρει αυθεντικές street food επιλογές. Με...

    Τηγανιές & Σχάρες: Η ταυτότητα του καλού και ποιοτικού κρέατος!

    Εκεί που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης, του ποτού και του καλού φαγητού, στα...

    τα πιο πρόσφατα