Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί του Wine Law μας δίνουν την ευκαιρία για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Στην Ίωνος Δραγούμη ένας ατμοσφαιρικός χώρος μας υποδέχεται με μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων για να επιλέξουμε αλλά και για να δοκιμάσουμε. Δεν πρόκειται για μία απλή κάβα, όπως θα δούμε παρακάτω αλλά για ένα χώρο, όπου η αγάπη και η φροντίδα για το καλό κρασί προσκαλεί από την πρώτη στιγμή κάθε οινόφιλο να πειραματιστεί με ποικιλίες και γεύσεις.

Ο συναρπαστικός κόσμος του κρασιού σας περιμένει

Ξεκινώντας από το κρασί, να σημειώσουμε ότι στο Wine Law δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις του ελληνικού αμπελώνα τόσο των καταξιωμένων οινοποιείων όσο και των ανερχόμενων μικρών οινοποιών. Διαθέτοντας περισσότερες από τις 1500 ετικέτες, μας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουμε φρέσκα αλλά και παλαιωμένα ή σπάνια κρασιά, μερικά από τα οποία και σε φιάλες magnum. Επίσης, υπάρχουν και μερικές προτάσεις από τον διεθνή αμπελώνα. Μια ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν οι αφρώδεις οίνοι και οι σαμπάνιες, για μία νότα πολυτέλειας. Πάρτε τον χρόνο σας και περιηγηθείτε στον χώρο και μη διστάσετε να συμβουλευθείτε τους ανθρώπους του Wine Law και να λύσετε τις απορίες σας. Μπορεί να είναι το ξεκίνημα μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης. Βρίσκονται πολλά χρόνια στον χώρο και έχουν παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη του ελληνικού κρασιού.

Πως θα ζήσετε μια prive οινική εμπειρία;

Το επιβλητικό μοναστηριακού τύπου τραπέζι που δεσπόζει στον χώρο μπορεί να γεμίσει με φιάλες και πιατέλες για εσάς και τους φίλους σας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και να ζητήσετε να σας σερβίρουν οποιαδήποτε φιάλη κρασιού διαθέτει το Wine Law. Ένα παιχνίδι αρωμάτων και γεύσεων σας περιμένει σε μια ατμόσφαιρα, απόλυτα ταιριαστή. Δε θα μείνετε, όμως, μόνο στο κρασί αλλά θα το συνοδεύσετε με μια επιλογή κρύων πιάτων. Υπάρχουν επιλογές τυριών, αλλαντικών, πιάτα καπνιστού σολομού, αυγοτάραχου, με φιλέτο πάπιας, φουά γκρα και Black Angus ωρίμανσης. Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι μία διαφορετική πρόταση όπου εκτός της απόλαυσης του κρασιού, οπωσδήποτε θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ως προς τη γευστική σας παλέτα και ως προς τις γνώσεις σας.

 

Απολαυστικό Wine Tasting με κρασιά Δράμας και Παγγαίου

Από τις 12 έως τις 16 Μαρτίου το Wine Law, στα πλαίσια των συχνών wine events και γευσιγνωσιών που διοργανώνει, μας προσκαλεί να γνωρίσουμε κρασιά από τη Δράμα και το Παγγαίο γνωστών οινοποιείων της περιοχής.

Από την Τρίτη 12/3 έως και το Σάββατο 16/3 μπορείτε να δοκιμάσετε τις ελληνικές αλλά και κοσμοπολίτικες διεθνείς ποικιλίας των οινοποιείων της Δράμας και του Παγγαίου από τις 11:00 έως τις 23:00. Μάλιστα, την Τρίτη 12 Μαρτίου στις 17:30 ο Τσάλκος Μπάκης, ιδιοκτήτης και οινολόγος του κτήματος Οινογένεσις, θα μας μυήσει στα μυστικά των οινικών περιοχών της Δράμας και του Παγγαίου. Στα πλαίσια της εκδήλωσης τα κρασιά της συγκεκριμένης περιοχής θα διατίθενται σε ειδική προνομιακή τιμή.
Θα περιηγηθούμε μέσα από τις επιλεγμένες ετικέτες στα εξής οινοποιεία: Οινογένεσις, Τέχνη Οίνου, Thema Παυλίδη, Μανωλεσάκη, Νίκου Λαζαρίδη, Βιβλία Χώρα, Χατζηγεωργίου.
Το Wine Law έχει τακτικό πρόγραμμα γευσιγνωσιών δείχνοντας και με αυτόν τον τρόπο την υποστήριξή του στους Έλληνες οινοποιούς. Γενικότερα υπάρχει διαρκής συνεργασία με τους οινοποιούς και έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση.

Αποστάγματα και άλλες προτάσεις

Εκτός από το κρασί, η μεγάλη ποικιλία είναι δεδομένη και για τα αποστάγματα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Γνωστές ετικέτες αλλά και νέες προτάσεις ούζου, τσίπουρου, γκράπας και άλλων ειδών της κατηγορίας αυτής και σε παλαιωμένες εκδοχές δίνουν άλλη νότα στη διάρκεια ενός γεύματος ή πριν και μετά από αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα ποτά γενικότερα, το Wine Law είναι επίσης πολύ ενημερωμένο με ποικιλία σε όλα τα είδη, στο ουίσκι, τη βότκα, το ρούμι, τα κονιάκ και με premium προτάσεις.

Το Wine Law είναι ένα ξεχωριστό σημείο και η ποικιλία των προϊόντων του, δίνει τη δυνατότητα για προτάσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και σε ευρύ φάσμα τιμών, οπότε σίγουρα θα βρείτε κρασί και άλλα ποτά για κάθε περίσταση.

Επίσης μπορείτε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας και με σοκολάτες Valhrona ή να προμηθευτείτε κάποια αξεσουάρ κρασιού, χρήσιμα για τη στιγμή της απόλαυσης.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 19

Τηλέφωνο
2310567236

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ