Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί του Wine Law μας δίνουν την ευκαιρία για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Στην Ίωνος Δραγούμη ένας ατμοσφαιρικός χώρος μας υποδέχεται με μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων για να επιλέξουμε αλλά και για να δοκιμάσουμε.

Ένα συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο του κρασιού

Ξεκινώντας από το κρασί, να σημειώσουμε ότι στο Wine Law δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις του ελληνικού αμπελώνα τόσο των καταξιωμένων οινοποιείων όσο και των ανερχόμενων μικρών οινοποιών. Διαθέτοντας περισσότερες από τις 1500 ετικέτες, μας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουμε φρέσκα αλλά και παλαιωμένα ή σπάνια κρασιά, μερικά από τα οποία και σε φιάλες magnum. Επίσης, υπάρχουν και μερικές προτάσεις από τον διεθνή αμπελώνα. Μια ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν οι αφρώδεις οίνοι και οι σαμπάνιες, για μία νότα πολυτέλειας.

Η απόλαυση του κρασιού μπορεί να ξεκινήσει, μάλιστα, μέσα στον ίδιο τον χώρο, αφού έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε κράτηση με την παρέα μας και να απολαύσουμε όποιο κρασί επιθυμούμε με τη συνοδεία κρύων πιάτων. Ένα επιβλητικό μοναστηριακού τύπου τραπέζι γεμίζει με φιάλες και πιατέλες και η εμπειρία είναι οπωσδήποτε μοναδική.

Μια άλλη ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά στο ελληνικό κρασί μας δίνεται κάθε Σάββατο από τις 11:00 έως τις 16:00, όπου στον εξωτερικό χώρο του Wine Law φιλοξενείται κάθε φορά και ένα διαφορετικό ελληνικό οινοποιείο οργανώνοντας δωρεάν γευσιγνωσία. Γενικότερα υπάρχει διαρκής συνεργασία με τους οινοποιούς και έτσι εξασφαλίζεται η ποιότητα και η καλή εξυπηρέτηση.

Αποστάγματα και άλλες προτάσεις

Εκτός από το κρασί, η μεγάλη ποικιλία είναι δεδομένη και για τα αποστάγματα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Γνωστές ετικέτες αλλά και νέες προτάσεις ούζου, τσίπουρου, γκράπας και άλλων ειδών της κατηγορίας αυτής και σε παλαιωμένες εκδοχές δίνουν άλλη νότα στη διάρκεια ενός γεύματος ή πριν και μετά από αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα ποτά γενικότερα, το Wine Law είναι επίσης πολύ ενημερωμένο με ποικιλία σε όλα τα είδη, στο ουίσκι, τη βότκα, το ρούμι, τα κονιάκ και με premium προτάσεις.

Το Wine Law είναι ένα ξεχωριστό σημείο και η ποικιλία των προϊόντων του, δίνει τη δυνατότητα για προτάσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και σε ευρύ φάσμα τιμών, οπότε σίγουρα θα βρείτε κρασί και άλλα ποτά για κάθε περίσταση.

Επίσης μπορείτε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας και με σοκολάτες Valhrona ή να προμηθευτείτε κάποια αξεσουάρ κρασιού, χρήσιμα για τη στιγμή της απόλαυσης.

 

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 19

Τηλέφωνο
2310567236

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ