Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο του κρασιού, των αποσταγμάτων και του ποτού οι δημιουργοί του Wine Law μας δίνουν την ευκαιρία για ένα απολαυστικό ταξίδι στην Ελλάδα και άλλες χώρες. Στην Ίωνος Δραγούμη ένας ατμοσφαιρικός χώρος μας υποδέχεται με μια τεράστια ποικιλία ετικετών και προτάσεων για να επιλέξουμε αλλά και για να δοκιμάσουμε. Δεν πρόκειται για μία απλή κάβα, όπως θα δούμε παρακάτω αλλά για ένα χώρο, όπου η αγάπη και η φροντίδα για το καλό κρασί προσκαλεί από την πρώτη στιγμή κάθε οινόφιλο να πειραματιστεί με ποικιλίες και γεύσεις.

Ο συναρπαστικός κόσμος του κρασιού σάς περιμένει

Ξεκινώντας από το κρασί, να σημειώσουμε ότι στο Wine Law δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στις προτάσεις του ελληνικού αμπελώνα τόσο των καταξιωμένων οινοποιείων όσο και των ανερχόμενων μικρών οινοποιών. Διαθέτοντας περισσότερες από τις 1500 ετικέτες, μας προσφέρει την ευκαιρία να απολαύσουμε φρέσκα αλλά και παλαιωμένα ή σπάνια κρασιά, μερικά από τα οποία και σε φιάλες magnum. Επίσης, υπάρχουν και μερικές προτάσεις από τον διεθνή αμπελώνα. Μια ιδιαίτερη κατηγορία αποτελούν οι αφρώδεις οίνοι και οι σαμπάνιες, για μία νότα πολυτέλειας. Πάρτε τον χρόνο σας και περιηγηθείτε στον χώρο και μη διστάσετε να συμβουλευθείτε τους ανθρώπους του Wine Law και να λύσετε τις απορίες σας. Μπορεί να είναι το ξεκίνημα μιας ενδιαφέρουσας συζήτησης. Βρίσκονται πολλά χρόνια στον χώρο και έχουν παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη του ελληνικού κρασιού.

Πως θα ζήσετε μια prive οινική εμπειρία;

Το επιβλητικό μοναστηριακού τύπου τραπέζι που δεσπόζει στον χώρο μπορεί να γεμίσει με φιάλες και πιατέλες για εσάς και τους φίλους σας. Μπορείτε να κάνετε κράτηση και να ζητήσετε να σας σερβίρουν οποιαδήποτε φιάλη κρασιού διαθέτει το Wine Law. Ένα παιχνίδι αρωμάτων και γεύσεων σας περιμένει σε μια ατμόσφαιρα, απόλυτα ταιριαστή. Δε θα μείνετε, όμως, μόνο στο κρασί αλλά θα το συνοδεύσετε με μια επιλογή κρύων πιάτων. Υπάρχουν επιλογές τυριών, αλλαντικών, πιάτα καπνιστού σολομού, αυγοτάραχου, με φιλέτο πάπιας, φουά γκρα και Black Angus ωρίμανσης. Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι μία διαφορετική πρόταση όπου εκτός της απόλαυσης του κρασιού, οπωσδήποτε θα διευρύνετε τους ορίζοντες σας και ως προς τη γευστική σας παλέτα και ως προς τις γνώσεις σας.

Αποστάγματα και άλλες προτάσεις

Εκτός από το κρασί, η μεγάλη ποικιλία είναι δεδομένη και για τα αποστάγματα από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Γνωστές ετικέτες αλλά και νέες προτάσεις ούζου, τσίπουρου, γκράπας και άλλων ειδών της κατηγορίας αυτής και σε παλαιωμένες εκδοχές δίνουν άλλη νότα στη διάρκεια ενός γεύματος ή πριν και μετά από αυτό.

Σε ό,τι αφορά τα ποτά γενικότερα, το Wine Law είναι επίσης πολύ ενημερωμένο με ποικιλία σε όλα τα είδη, στο ουίσκι, τη βότκα, το ρούμι, τα κονιάκ και με premium προτάσεις.

Γνωρίστε το degustation menu του

Το Wine Law προσφέρει καθημερινά ένα ξεχωριστό μενού γευσιγνωσίας και οινογνωσίας, συνδυάζοντας ποικιλίες των σημαντικότερων ελληνικών αμπελώνων και αντίστοιχες επιλογές εκλεκτών τυριών και μόνο με 12 ευρώ το άτομο. Παρακάτω αναφέρουμε αναλυτικά τις επιλογές που έχετε:

Γευσιγνωσία 1
Santo Wines, Ασύρτικο, Λευκό, Π.Γ.Ε, Σαντορίνη, 2018
Κτήμα Δημόπουλου, Ξινόμαυρο, Ροζέ, Π.Γ.Ε, Αμύνταιο, 2018
Κτήμα Πυργάκη, Αγιωργήτικο, Κόκκινο, Π.Γ.Ε, Νεμέα, 2015

Γευσιγνωσία 2
Αργυρίου, Μαλαγουζιά, Λευκό, Π.Γ.Ε, Παρνασσός, 2018
Καραμολέγκος, Ασύρτικο 90%-Αϊδάνι-Αθήρι 10%, Λευκό, Π.Γ.Ε, Σαντορίνη, 2016
Θυμιόπουλος Alta, Ξινόμαυρο, Κόκκινο, Π.Γ.Ε, Νάουσα, 2015

Γευσιγνωσία 3
Κτήμα Τσέλεπου, Μοσχοφίλερο, Λευκό, Π.Γ.Ε, Μαντινεία, 2018
Μάρκου, Σαββατιανό, Λευκό, Π.Γ.Ε, Αθήνα, 2018
Τσάνταλη, συλλογή από εγχώριες ποικιλίες, Mavroudi, Κόκκινο, Μαρώνεια, 2015

Γευσιγνωσία 4
Ζαχαρίας, Κυδωνίτσα, Λευκό, Πελοπόννησος, 2018
Δουλουφάκης Άσπρος Λαγός, Βιδιανό, Λευκό, Π.Γ.Ε, Κρήτη, 2018
Κτήμα Παπαϊωάννου, Αγιωργήτικο, Κόκκινο, Βιολογικό, Π.Γ.Ε, Νεμέα, 2014

Μπορείτε να επιλέξετε τρία κρασιά από κάθε Γευσιγνωσία στην ίδια τιμή.

Μπορείτε να συνοδεύσετε το κρασί σας με τα παρακάτω προϊόντα deli:

  • Γραβιέρα Κρήτης Σπηλιάς 12μηνης ωρίμανσης
  • Γραβιέρα με Θρούμπι 10μηνης ωρίμανσης
  • Γραβιέρα Κρήτης με τρούφα 12μηνης ωρίμανσης

Το Wine Law είναι ένα ξεχωριστό σημείο και η ποικιλία των προϊόντων του δίνει τη δυνατότητα για προτάσεις που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις και σε ευρύ φάσμα τιμών, οπότε σίγουρα θα βρείτε κρασί και άλλα ποτά για κάθε περίσταση.

Επίσης, μπορείτε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας και με σοκολάτες Valhrona ή να προμηθευτείτε κάποια αξεσουάρ κρασιού, χρήσιμα για τη στιγμή της απόλαυσης.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Ίωνος Δραγούμη 19

Τηλέφωνο
2310567236

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, εξαιρουμένων εορτών και αργιών για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η έκπτωση ισχύει ΜΟΝΟ για το degustation menu.
20%

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ