Στα γραφικά Λαδάδικα, στην οδό Αιγύπτου, οι άνθρωποι του Whope ήρθαν για να μας ταξιδέψουν σε ένα μέρος εξωτικό μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς και τη βαβούρα της πόλης.

Τι σημαίνει Whope

Το πρωτότυπο όνομα Whope, γνωστό και ως Wohpe or Wóȟpe, είναι το επονομαζόμενο «Sioux», το πνεύμα της ειρήνης. Η Whope είναι κόρη του Ήλιου (Wi) και της Σελήνης  (Hanwi), παντρεμένη με τον νότιο άνεμο (Okago). Ευθύνη της είναι να εξασφαλίσει την αρμονία της ζωής στη γη. Whope ονομάζεται η θεά της φιλίας. Συγκεκριμένα, το όνομά της  σημαίνει «Meteor», μερικές φορές ονομάζεται και «πεφταστέρι», επειδή όταν πέφτει ένα αστέρι, μπορεί να πραγματοποιήσει μια ευχή και να κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα.

Ο χώρος

Μια αυλή ντυμένη με Boho νότες γεμάτη ιδιαίτερα έπιπλα από μέταλλο και μπαμπού, σε γήινους τόνους, συνοδευόμενα από άφθονο πράσινο και έναν αέρα δροσιάς. Εκεί μπορείς να πιεις τον καφέ σου τη μέρα (το πρωί λειτουργεί μόνο self service) και όταν πέσει ο ήλιος, το ποτό ή το κοκτέιλ σου σε συνδυασμό πάντα με καλή μουσική. Επιπλέον, μπορείτε να συνδυάσετε το ποτό σας με την εμπειρία του ναργιλέ, απολαμβάνοντας τα σπάνια αρώματα που προσφέρει η Shisha Art και το έμπειρο προσωπικό της.

Free Yoga και δράσεις στην πόλη από το Whope

Το Whope αποδεικνύει ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό cafe bar σε μια όμορφη αυλή, χάρη στις ιδιαίτερες δράσεις που διοργανώνει. Κάθε Τετάρτη πρωί στις 10, στον χώρο του, έχετε την ευκαιρία να πάρετε μέρος σε free yoga sessions. Η δήλωση συμμετοχής είναι δωρεάν και μπορείτε να την κάνετε στο γυμναστήριο warehouse7.

Τα μαθήματα γιόγκα αποτελούν ένα μόνο μέρος από μια σειρά δράσεων κοινωνικού χαρακτήρα που ετοιμάζει η ομάδα του Whope, όπως δενδροφυτεύσεις, την καθαριότητα της παραλίας της Καλαμαριάς, μια έκθεση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί από τον Σεπτέμβριο καθώς και πολλές άλλες που θα έρθουν στην πορεία.

Μια μικρή όαση στο αστικό τοπίο που έχει γίνει ήδη το νέο hot στέκι της πόλης.

Περιοχή

Κέντρο

Διεύθυνση

Αιγύπτου 11

Φωτογραφίες από την επίσημη facebook page του Whope