Οι ΟΙΝΟΙ ΑΔΑΜ και το The Winehouse προσκαλούν όλους τους φίλους του κρασιού και της φύσης στον 1ο οινικό περίπατο ΟΙΝΟΙ ΑΔΑΜ the Walking Winehouse.
Έναν ανοιξιάτικο περίπατο μέσα στο εκπληκτικά όμορφο τοπίο των αμπελώνων του κτήματος «ΟΙΝΟΙ Αδάμ”, λίγο έξω από το χωριό Αδάμ Θεσσαλονίκης, ο οποίος θα συνδυάσει τη φύση, το κρασί, το φαγητό, τη μουσική και την καλή παρέα.
Κάθε αμπέλι και μία διαφορετική ιστορία, αλλά και ένα διαφορετικό κρασί για τα οποία θα μας μιλούν οι άνθρωποι των Οίνων Αδάμ στα διαλείμματα του περιπάτου.
Ο αμπελώνας των Οίνων Αδάμ αποτελείται από πολλά μικρά αμπέλια διάσπαρτα σε μία ενιαία λοφώδη έκταση γεμάτη δέντρα, πλούσια χλωρίδα και πανίδα, απέραντες βιολογικές καλλιέργειες, αλλά και τα απομεινάρια ενός ιππόδρομου.
Τα μονοπάτι διασχίζει όλο αυτό το πανέμορφο τοπίο, το οποίο και αποτελεί τον περίπατο της συγκεκριμένης εκδήλωσης, του οποίου η διάρκεια υπολογίζεται στα 70 λεπτά.
Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία των κρασιών του κτήματος, την οποία θα παρουσιάσει ο αθλητικός και οινικός δημοσιογράφος Λευθέρης Πλακίδας, ακολουθούμενη από μουσική, φαγητό και άφθονο κρασί.
Η γκάμα κρασιών του κτήματος αποτελείται από τα λευκά κρασιά Μαλαγουζιά και Chardonnay, το ροζέ “La vita con Mare” και τα τρία ερυθρά κρασιά Refosco, Merlot και Cabernet Sauvignon, όλα από σταφύλια προερχόμενα αποκλειστικά από τον αμπελώνα του “οινικού περίπατου”.
Πότε: Σάββατο 21 Μαίου, ώρα 10.30 πμ.
Που: Οινοποιείο Οίνοι Αδάμ στο Αδάμ Θεσσαλονίκης
Κόστος συμμετοχής: 20 € / άτομο | 8€ για παιδιά μέχρι 16 ετών
Δηλώσεις συμμετοχής: Στο οινοποιείο 6936790475, 08:00-16.00, στο Winehouse 2310454187 καθημερινά 11.00-15.00 & 18.30-22.00 ή στα mail: [email protected]. & [email protected]