Αν ασχολείστε με τον προγραμματισμό, σίγουρα θα γνωρίζετε για τα “Voxxed Days” τα μεγαλύτερα Software Development Tech Events. Πρόκειται για την πολυαναμενόμενη τεχνολογική συνάντηση κατά τη διάρκεια της οποίας καθορίζεται το μέλλον του προγραμματισμού και όχι μόνο.

Η φιλοσοφία

Τα Voxxed Days Είναι μία σειρά από τεχνολογικά συνέδρια που διοργανώνονται από τοπικές κοινότητες (όπως user groups, meetups κτλ.) και υποστηρίζονται από την ομάδα του Voxxed. Στηριζόμενα πάνω στη φιλοσοφία των συνεδρίων Devoxx η οποία θέλει το περιεχόμενο να παίζει πρωταρχικό ρόλο, τα Voxxed Days συνέδρια προσελκύουν διεθνείς και τοπικούς ομιλητές σε δεκάδες πόλεις σε όλο τον κόσμο.  

Η καρδιά της τεχνολογίας χτυπά στη Θεσσαλονίκη

Το 3ο VOXXED Days Thessaloniki θα διεξαχθεί από τις 19 μέχρι τις 20 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη. Στο συνέδριο που θα διαρκέσει 2 ημέρες θα παραβρεθούν διάσημοι ομιλητές από όλη την Ευρώπη, έμπειροι προγραμματιστές από τις πιο γνωστές τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού και καταξιωμένοι επαγγελματίες που με χαρά μοιράζονται τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους.

Οι θεματικές

Την Παρασκευή 19 και το Σάββατο 20 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το βασικό συνέδριο με 4 keynote ομιλητές, 5 θεματικές ενότητες: languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies. Με πάνω από 30 ομιλητές οι συμμετέχοντες σίγουρα μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους για να έρθουν σε επαφή με νέες τεχνολογίες και πρακτικές ανάπτυξης λογισμικού σε ένα χαλαρό περιβάλλον διασκέδασης και κοινωνικής δικτύωσης.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές

Ανάμεσα στους διεθνής ομιλητές που θα έχουμε την τιμή να καλωσορίσουμε είναι η Jen Looper, Google Developer Expert, o Sandro Mancuso, συγγραφέας του Software Craftsmanship και ιδρυτής της Codurance, o Burke Holland, Senior Developer Advocate στη Microsoft, η Roxana Nasoi, AI και  Blockchain expert, ο Jon Pretty μέλος του Scala Center Advisory Board και πολλοί άλλοι.

VOXXED DaysThessaloniki Workshops

Στο Voxxed Days Thessaloniki 2018 θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε κάποιο από τα free ή paid workshops για software development που προσφέρονται, αξιοποιώντας έτσι στο έπακρο την εμπειρία σας στη διοργάνωση και να αποκτήσετε φρέσκια γνώση, κατευθείαν από τα κέντρα των εξελίξεων. Θα διεξαχθούν την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, μία μέρα πριν το κεντρικό event. 

Πρόκειται για εντατικά half-day ή full-day workshops με εισηγητές leaders του εκάστοτε κλάδου, που ξέρουν πολύ για τι πράγμα μιλάνε. Όλα τα half day workshops έχουν ελεύθερη είσοδο. Ωστόσο, επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και πολυπόθητες, θα πρέπει να επιβεβαιώσετε τη συμμετοχή σας αγοράζοντας ένα εισιτήριο αξίας 15€ το οποίο θα σας επιστραφεί πλήρως στο τέλος του free workshop, εφόσον το παρακολουθήσετε. Αν επιλέξετε να μην εμφανιστείτε στο workshop, το ποσό δε θα επιστραφεί.

Δείτε τους ομιλητές, τις θεματικές και και δηλώστε συμμετοχή.

The venue

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί σε ένα μοντέρνο και ιδανικό για τέτοιου είδους εκδηλώσεις χώρο με τεράστιες και HD οθόνες για την καλύτερη δυνατή παρακολούθηση των ομιλητών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιαίτερη εμπειρία στις αίθουσες του συνεδριακού κέντρου Ιωάννης Βελλίδης, οι χώροι του οποίου διαμορφώνονται και προσαρμόζονται ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες και απαιτήσεις κάθε εκδήλωσης.

Οι έξι πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες που διαθέτει παρέχουν δυνατότητα φιλοξενίας έως και 2.100 ατόμων και ενδείκνυνται για συνέδρια και διοργανώσεις κύρους διεθνούς εμβέλειας, ενώ μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διοργάνωση και ποικίλων εκδηλώσεων.

Δείτε τι έγινε στο περσινό event της Θεσσαλονίκης

Το Voxxed Days Thessaloniki σε λίγες γραμμές

 • Ομιλητές: 4 Keynote, πάνω από 30 διεθνείς και καταξιωμένοι ομιλητές
 • Θεματολογία: languages και frameworks, big data και cloud, future και AI, modern mobile και web development, craftsmanship και methodologies.
 • Τοποθεσία: Συνεδριακό Κέντρο Ιωάννης Βελλίδης
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Τιμές εισιτηρίων
  • 150€, είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
  • 75€ (για φοιτητές και ανέργους σε περιορισμένο αριθμό), είσοδος και τις 2 ημέρες στο Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors
  • 90€, είσοδος σε μία μέρα του  Voxxed Days, γεύμα, καφέδες, σνακ και gift bag από τους sponsors

Χρήσιμοι σύνδεσμοι

WebSite: voxxeddays.com/thessaloniki Εισιτήρια: voxxeddays.com/thessaloniki/#pricing

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ