Οι Twimagination είναι μία δημιουργική ομάδα με πάνω από δέκα χρόνια εμπειρίας στον τομέα του σχεδιασμού δραστηριοτήτων, παιχνιδιών, ψυχαγωγίας και θεατρικών παραγωγών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο Βασίλης και ο Χριστόφορος με οδηγό τη φαντασία και τη δημιουργικότητα έχουν καταφέρει να είναι πίσω από μεγάλα project που έχουν μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Η ιστορία τους ξεκίνησε πριν από 11 χρόνια ως ψυχαγωγική ομάδα σε παιδικές κατασκηνώσεις.

Έχουν ταξιδέψει από τα κατασκηνωτικά παιχνίδια στη φύση και από θεατρικές σκηνές, στην καρδιά των θεματικών πάρκων, στα μυστήρια των escape rooms και στην τέχνη της ρομποτικής.

Η ποικιλομορφία των συνισταμένων αντικειμένων με επίκεντρο την οικογένεια και το παιδί, γέννησε την ανάγκη να δημιουργήσουν κάτι νέο και διαφορετικό.

Σε κάθε τους βήμα καλούν τον κόσμο να είναι συμμέτοχος, με όχημα το πιο σπουδαίο εφόδιο, την φαντασία του!

Υπηρεσίες 

Οι υπηρεσίες που παρέχουν οι Twimagination είναι πολλές και ευφάνταστες. Ιδανικές για το παιδί και ολόκληρη την οικογένεια.
– Θεματικά Πάρκα
– Θεατρικές Παραγωγές
– Διοργάνωση Event
– Θεματικά παιδικά πάρτι
– Escape Room Projects
– Κυνήγια Θησαυρού
– Adventure Camps
– Shows
Πολλά projects που έχουν υλοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη έχουν την υπογραφή των Twimagination.
Το γέλιο, η φαντασία και τα όνειρα είναι οι 3 μαγικές αξίες των TWiMAGINATiON, γιατί όπως είπε και ο Walt Disney: «Το γέλιο είναι διαχρονικό, η φαντασία δεν έχει ηλικία, και τα όνειρα είναι για πάντα».
Twimagination | Πολυμέσα

Facebook: Twimagination
Instagram: twimagination_
Website: www.twimagination.gr
TikTok: twimagination
Youtube: TWiMAGINATiON

Επικοινώνησε μαζί τους εδώ:

2310 870 066
6983 053 318
[email protected]