Το 1952 δυο αδέρφια, ο Νίκος και ο Γρηγόρης Τσαρούχας, ξεκίνησαν να προσφέρουν στη Θεσσαλονίκη εκλεκτό πατσά και παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Το εστιατόριο συνεχίζει να πορεύεται μέσα στις δεκαετίες, παράλληλα με την ιστορία της πόλης, μαγειρεύοντας τις ίδιες νόστιμες συνταγές και προσφέροντας ανεπανάληπτες παραδοσιακές γεύσεις. Βρίσκεται στον ίδιο χώρο με παλιά, ανακαινισμένο πια, αλλά με όλες τις μνήμες κρατημένες στους ίδιους τοίχους, βαμμένους με νέα χρώματα, σε απόλυτα νοσταλγικούς και ρετρό τόνους.

Ανοιχτά όλο το 24ωρο

Περιοχή 
Κέντρο

Διεύθυνση
Ολύμπου 78