Την Παρασκευή 30 Μαρτίου ο πολυχώρος WE υποδέχεται το TRIBES!
Ένα φρέσκο θεματικό party που παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την ομάδα του Dance Arena και θα σας συναρπάσει! Με neon χρώματα, UV & Black lights, και την επιμέλεια της ομάδας των make up artists που θα σας υποδέχονται ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι αναφορά σε φυλές αφρικανών ιθαγενών, το Body & face painting, τα Dance shows με τις καλύτερες ομάδες απο την σχολή The ProDancers Studio, Percussion show από την ομάδα κρουστών bb5 ‘percussion system’ – Ομάδα Θεσσαλονίκης και Dj Sets από τα πιο φρέσκα ονόματα της Θεσσαλονίκης,αποτελούν τα συστατικά του TRIBES!

Djs line up:
Oliphants
Beats Pliz
FILTER EFFECT

Με main theme του event το native body painting, η make up artist Sophia Voulala ,με την ομάδα της θα είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν ευφάνταστες δημιουργίες έχοντας για καμβά το πρόσωπο σας. Δυο κυρίαρχες φυλές θα διαχωρίζουν το κοινό. Η φυλή της φωτιάς με διακριτικό της το κόκκινο χρώμα και η φυλή του νερού με αντίστοιχα το μπλε χρώμα θα συμμετέχουν στο πιο ξέφρενο battle με όπλο τους το hype και το χορό και έπαθλο την απόλυτη #EDM εμπειρία όπως γνωρίζει η ομάδα του DANCE ARENA. «Choose Your Tribe»!

 

info

Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπτράκη)
Παρασκευή 30 Μαρτίου
Ώρα: 22.00
Είσοδος: 5€

 

Δράσεις Things to do