Την Παρασκευή 30 Μαρτίου ο πολυχώρος WE υποδέχεται το TRIBES !
Ένα φρέσκο θεματικό party που παρουσιάζεται για πρώτη φορά από την ομάδα του Dance Arena και θα σας συναρπάσει! Με neon χρώματα, UV & Black lights, και την επιμέλεια της ομάδας των make up artists που θα σας υποδέχονται ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη εμπειρία.

Οι αναφορά σε φυλές αφρικανών ιθαγενών, το Body & face painting, τα Dance shows με τις καλύτερες ομάδες απο την σχολή The ProDancers Studio, Percussion show από την ομάδα κρουστών bb5 ‘percussion system’ – Ομάδα Θεσσαλονίκης και Dj Sets από τα πιο φρέσκα ονόματα της Θεσσαλονίκης,αποτελούν τα συστατικά του TRIBES!

Djs line up:
Oliphants
Beats Pliz
FILTER EFFECT

Με main theme του event το native body painting, η make up artist Sophia Voulala ,με την ομάδα της θα είναι έτοιμοι να σας προσφέρουν ευφάνταστες δημιουργίες έχοντας για καμβά το πρόσωπο σας. Δυο κυρίαρχες φυλές θα διαχωρίζουν το κοινό. Η φυλή της φωτιάς με διακριτικό της το κόκκινο χρώμα και η φυλή του νερού με αντίστοιχα το μπλε χρώμα θα συμμετέχουν στο πιο ξέφρενο battle με όπλο τους το hype και το χορό και έπαθλο την απόλυτη #EDM εμπειρία όπως γνωρίζει η ομάδα του DANCE ARENA. «Choose Your Tribe»!

 

info

Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού WE (Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου και Γρηγορίου Λαμπτράκη)
Παρασκευή 30 Μαρτίου
Ώρα: 22.00
Είσοδος: 5€

Κερδίστε προσκλήσεις!
Παρασκευή 30 Μαρτίου

Κερδίστε δωρεάν προσκλήσεις για το Tribes Party στον πολυχώρο We την Παρασκευή 30 Μαρτίου!

Δήλωσε Συμμετοχή!
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου (Επίθετο, όνομα, τηλέφωνο, email) στην παρακάτω φόρμα μέχρι και την Παρασκευή 30/3 στις 10:00 και θα λάβεις μέρος στην κλήρωση των τυχερών που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση. Θα κληρωθούν 8 διπλές προσκλήσεις!

Τα ονόματα των τυχερών θα ανακοινωθούν κάτω από τη φόρμα συμμετοχής!

Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ