Το Παραδοσιακό μεταφέρθηκε αλλά έμεινε πάλι στη Νεάπολη!

Σε νέο χώρο και με ανανεωμένη διάθεση με τις ίδιες όμως πατροπαράδοτες γεύσεις που το καθιέρωσαν στους ουρανίσκους σας! Βρίσκεται στην Φλογητών 11 στην περιοχή του Μαύρου γάτου, μια περιοχή που από παλιά συνδεόταν με την διασκέδαση και την γεύση των κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Έχει αποκτήσει ήδη θαμώνες, ενώ ολοένα και καινούργιοι προστίθενται στη λίστα των ατόμων που εκτιμούν τόσο τις ποιοτικές γεύσεις όσο και τη μεγάλη ποικιλία που προσφέρει.

Όταν ζεστάνει ο καιρός, διαμορφώνει την όμορφη αυλή του, ενώ στρώνει τραπεζάκια και στο πλακόστρωτο και μας υποδέχεται σε ένα δροσετό περιβάλλον, για παρεΐστικες συναντήσεις με ουζάκι και κρασί.

Γεύσεις για όλους στο Παραδοσιακό στη Νεάπολή

Εδώ θα βρείτε τους βασικούς ουζομεζέδες, κρεατικά και θαλασσινά, αλλά με τη διαφορά ότι έχουν γεύση από σπιτική συνταγή. Τα κρεατικά στη σχάρα είναι τρυφερά και τα κρύα ορεκτικά είναι φρεσκοφτιαγμένα. Παράληψη θα ήταν να μην αναφέρουμε την τηγανιά με τα 3 διαφορετικά λουκάνικα και Κρητική γραβιέρα, το γιαουρτλού με τα ζουμερά σουτζουκάκια και τα μελωμένα κοψίδια. Για μεσημεριανό, θα βρείτε ακόμη μαγειρευτά φτιαγμένα με μεράκι και τα καλαλύτερα εποχιακά προϊόντα.

Η φιλική εξυπηρέτηση θα σας εντυπωσιάσει, ενώ ορισμένες μέρες την εβδομάδα το γεύμα σας συνοδεύει ζωντανή μουσική. Μπουζούκι, κιθάρα και κλασικά αγαπημένα τραγούδια ανεβάζουν τη διάθεση με τον καλύτερο τρόπο και εσείς μπορείτε να ενημερώνεστε για κάθε live που διοργανώνει από τη σελίδα του στο facebook.

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Φλογητών 11, Νεάπολη

Ανοιχτά
Τρίτη-Κυριακή: 13.00-00.00
Δευτέρα ΚΛΕΙΣΤΑ

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%