Το Wine Law είναι το μέρος που εξερευνούμε τον νόμο του κρασιού. Τις Παρασκευές και τα Σάββατα η Cava που αγαπάμε μας ξεναγεί σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις, αρώματα και μυστικά του οίνου με τα δικά της Wine Testing. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να δοκιμάσουμε.

Έτσι και τώρα, αυτή την Παρασκευή, στην 1η Νοέμβρη η CAVA WINE LAW γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ξινόμαυρου και μας καλεί να γνωρίσουμε τον πολυδυναμικό χαρακτήρα της κυρίαρχης ποικιλίας, σε μία μέρα η οποία συμβαδίζει θεωρητικά με την ολοκλήρωση του τρύγου του συγκεκριμένου είδους. 

Το Wine Law προσκαλεί τους λάτρεις της ποικιλίας και τους οινόφιλους που θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ερυθρά, ροζέ, λευκά (blanc de noir),αφρώδη και ημίγλυκα κρασιά και να ανακαλύψουν τα διαφορετικά στυλ, άλλοτε ρουστίκ (παραδοσιακό) και άλλοτε μοντέρνο, με τα οποία το Ξινόμαυρο μας παρουσιάζεται.

Το Wine Law μας  για να γιορτάσουμε μαζί μια από τις πιο αγαπημένες ποικιλίες οίνου σε ένα μοναδικό Wine Tasting!

Αυτή την Παρασκευή 31/10 και αυτό το Σάββατο 1/11, στην Ίωνος Δραγούμη 19, από τις 12:00 μέχρι τις 21:00, μπορείς να μυηθείς στον κόσμο του κρασιού και στη μαγεία μιας ποικιλίας που θα σε ενθουσιάσει. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφθείς την αγαπημένου σου Cava.