Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά με το Thessaloniki Street Food Festival 2019. Τη μεγαλύτερη γιορτή Street Food και μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Για πρώτη φορά το Thessaloniki Street Food Festival μεγαλώνει, για 3 μέρες, την Παρασκευή 17, το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου. Ο προαύλιος χώρος της ΔΕΘ TIF Helexpo μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο, με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, δύο μουσικά stages, τρία rest areas, kitchen lab, kids’ corner και πολλές ακόμα εκπλήξεις που σας περιμένουν να τις ζήσετε.

Το KIDOT Festival στο Thessaloniki Street Food Festival 

Από το Σάββατο 18 μέχρι και την Κυριακή 19 Μαΐου το μεγαλύτερο Street Food Festival υποδέχεται το μεγαλύτερο φεστιβάλ για το παιδί, το KIDOT Festival, το οποίο αναλαμβάνει την ψυχαγωγία των μικρών του φίλων και μαζί μεταμορφώνουν για δύο μέρες (Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Μαΐου) τον προαύλιο χώρο της ΔΕΘ – TIF HELEXPO.

Η ομάδα του KIDOT, με εφόδια τη φαντασία, την δημιουργικότητα και τον παιδικό αυθορμητισμό, έρχεται και δημιουργεί το πιο εορταστικό KIDOT Corner στο Thessaloniki Street Food Festival 2019, μέσα από εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές δράσεις για όλη την οικογένεια που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαΐου, από τις 13.00μ.μ έως τις 17.00μ.μ.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και για το πρόγραμμα του ΚΙDOT Corner.

Πληροφορίες
KIDOT x Thessaloniki Street Food Festival
18 – 19 Μαΐου
ΔΕΘ – TIF HELEXPO
Ελεύθερη είσοδος

KIDOT (Kids Of Tomorrow)
Facebook page: KIDOT
Instagram account: @kidot_team
Official website: www.kidotfestival.com
T.: 2313 036 708
Email: [email protected]