Τι γίνεται όταν οι πιο ξεχωριστές γεύσεις πιάτων συνδυάζονται με τα πιο ιδιαίτερα αρώματα από ποτό για να δημιουργήσουν συνδυασμούς που σε παρασύρουν σε ένα γευστικό παιχνίδι; Το Noah μας δίνει την ευκαιρία να παρευρεθούμε σε μια αποκλειστική βραδιά όπου το φαγητό και το κρασί ενώνονται για να μας προσφέρουν μια πανδαισία από επιλογές.

Η 1η Νοεμβρίου ήταν η παγκόσμια ημέρα Ξινόμαυρου, γεγονός που αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα και την ποιότητα του βασιλιά ανάμεσα στα σταφύλια της ελληνικής γης. Ένα σταφύλι με χίλια πρόσωπα, από τα οποία ο οινολόγος και εμπνευστής του Winehouse Ανέστης Χαίτίδης επέλεξε επτά και ο Chef του Noah Δημήτρης Παπαδόπουλος δημιούργησε αντίστοιχα πιάτα.

Την Τετάρτη και 20 Νοεμβρίου ο οινολόγος Ανέστης Χαϊτίδης συνεργάζεται με τον Chef του Noah Δημήτρη Παπαδόπουλο για να σας παρουσιάσουν μερικούς από τους πιο συναρπαστικούς, αναπάντεχους αλλά και συναρπαστικά νόστιμους γευστικούς συνδυασμούς κρασιού και φαγητού, δείχνοντας μας τον δρόμο για το μέρος όπου οι 5 αποχρώσεις του ξινόμαυρου βρίσκουν το γευστικό τους αντίκρυσμα.

Καλεσμένος θα είναι ο κορυφαίος οινοπαραγωγός Αποστόλης Θυμιόπουλος, σε μια βραδιά όπου μετά τις 9μμ θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε τα μυστικά ενός κόσμου φτιαγμένου από κρασί.

Κάντε join στο facebook event 

Πληροφορίες:
Noah
Τετάρτη 20/11
Κομνηνών & Κολοκοτρώνη
Ώρα: 9μμ