Τα Halloween Party του Lindy Hop Greece έχουν γράψει ιστορία!

-Τι είναι το Halloween?
To Χάλοουϊν (Halloween) είναι γιορτή του δυτικού κόσμου που γιορτάζεται την νύχτα, κατά την οποία ο κόσμος μεταμφιέζεται, κατά κανόνα σε κάτι «τρομακτικό».
Τα μικρά παιδιά επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας γλυκά, ενέργεια γνωστή ως «trick or treat» (σκανταλιά ή κέρασμα).

Η γιορτή αυτή μπορεί να ταυτιστεί με τις Απόκριες, όμως διαφοροποιείται κατά πολύ από αυτές καθώς το Halloween έχει περισσότερο μυστικιστική χροιά. Το Halloween δηλώνει την παραμονή (eve) της γιορτής των Αγίων Πάντων (All Hallows Day – All Saints Day) και συνδέεται με την υπερφυσική δραστηριότητα.

Πολλές πολιτιστικές παραδόσεις θεωρούν την ημέρα αυτή ως μία από τις ελάχιστες μέρες που μπορεί να επιτευχθεί επαφή με τον κόσμο των πνευμάτων καθώς και ότι είναι η μέρα που η μαγεία, και γενικότερα οποιαδήποτε δραστηριότητα που έχει να κάνει με το υπερφυσικό, είναι στο ζενίθ.

Το Lindy Hop Greece, η ομάδα που έφερε τους Swing χορούς στην Ελλάδα και που προωθεί την Αφροαμερικάνικη και Αμερικάνικη κουλτούρα, σας καλεί για ακόμα μια χρονιά στο πιο τρομακτικό πάρτυ της χρονιάς!

Μάγοι, ζόμπι, σκελετοί, μούμιες και η οικογένεια Adams και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς χορεύουν σε απίθανες μουσικές από τις δεκαετίας του 1920-1960!

Κάνε κάτι διαφορετικό, βάλε τη δημιουργικότητα σου να λάμψει και μπες στο χορό!

H Penelope είναι εκεί για να μας ** * * *μαγέψει* * * ** με τις φανταστικές τις επιλογές για ένα αξέχαστο βράδυ!

H μπάρα του Urania Bar είναι εκεί για να σε συνοδεύσει με τα καλύτερα κοκτέιλς!

 

info
Urania Bar

Παίκου 4 & Καποδιστρίου 7, 2315527999
Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018 στις 21:00
Facebook Event: A little Piece of Halloween by LHG with Penelope!

Swing or treat?

Events