Καιρό τώρα ψάχναμε ένα χώρο που και αισθητικά όμορφος θα είναι και γευστικά ιδιαίτερος αλλά και φανατικά γεμάτος! Γεμάτος από αγαπημένα πρόσωπα της πόλης, φρέσκα φρούτα και χαμόγελα. Αληθινά, δυνατά και ωραία. Αυτή είναι και η φιλοσοφία γύρω από το JOIN juice bars και η αλήθεια είναι ότι καιρό είχαμε να νιώσουμε έτσι.

Εξάλλου, αν πρέπει να συγκρατήσεις μονάχα μια λέξη για το JOIN juice bars αυτή είναι τα «χαμόγελα». Και όταν αυτά συνδυάζονται με χυμούς από φρέσκα φρούτα, τότε αλήθεια πες μας, τι άλλο χρειάζεσαι για να φτιάξει η μέρα σου. Αλλά εντάξει, ξέρουμε τις αμφιβολίες σου. Και εμείς στην αρχή το σκεφτήκαμε διπλά. Οι περισσότεροι υποστηρίζουν το «φρέσκοι χυμοί» αλλά μόνο αν το δεις από κοντά θα το καταλάβεις και εσύ.

 Στο JOIN juice bars όταν λένε φρέσκος εννοούν αυτό που φτιάχνεται μπροστά σου. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή! Που δεν έχει υποστεί καμία απολύτως επεξεργασία και δεν έχει διατηρηθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε συνθήκες συντήρησης και φυσικά -αυτό εννοείται- στο JOIN juice bars το φρέσκο σημαίνει ό,τι δεν έχει αλλοιωθεί η σύστασή του ή η υγιεινή του κατάσταση.

Είτε επιλέξεις Classic Juices, είτε Ginger ή Power, το σίγουρο είναι ένα: στο JOIN juice bars θα ξαναπάς. Δοκίμασε το φρέσκο χυμό «Elixir» με πράσινο μήλο, ακτινίδιο, σέλερι και Τζίντζερ ή το «Sweet Pepper» με μήλο, πιπεριά Φλωρίνης και Lime. Αλλά και ο φρέσκος χυμός «Gardener» είναι κάτι που θα σου αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις αφού το πράσινο μήλο, μαζί με το καρότο και το παντζάρι ταιριάζουν αρμονικά.

Όλες αυτές οι επιλογές δεν είναι τυχαίες. Όχι! Στο JOIN juice bars τίποτα δεν είναι τυχαίο αφού τα παιδιά πίσω από την ιδέα, προτού προχωρήσουν στην υλοποίηση της ιδέας, είχαν φτιάξει ένα μικρό χώρο στην Καλαμαριά, όπου συνδύαζαν φρούτα και φρέσκα υλικά, δημιουργώντας έτσι το ποιον Join menu. Κι’ ακόμα δε σου μιλήσαμε για τα Smoοthies, τα Greek Yoghurt, τα Sandwiches και τις σαλάτες!

Στο JOIN juice bars όλα φτιάχνονται με σκοπό τη δική μας ευχαρίστηση και πάνω σε οτιδήποτε μας αρέσει να δοκιμάζουμε. Δεν είναι τυχαία οι Vegan κατηγορία που έχουν προσθέσει τα παιδιά και η οποία αποτελείται από 4 διαφορετικά sandwich και 3 χορταστικές σαλάτες. Μπάρες δημητριακών, muffin και μπισκότα μπορούν να συνοδέψουν τόσο τους χυμούς όσο και τον γευστικό καφέ του JOIN juice bars ενώ με τον επιλογή «Your Own Juice» μπορούμε να φτιάξουμε το προσωπικό μας χυμό συνδυάζοντας έως και 5 υλικά!

Στο JOIN juice bars θα περάσεις και σίγουρα θα μείνεις αφού εκτός των άλλων, υπάρχει άνετος χώρος για διάβασμα και έντονο socializing. Εκεί εξάλλου πρόκειται να συναντήσεις τα πιο δραστήρια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης. Φόρα κάτι άνετο, κανένας εκεί δε θα σε κοιτάξει περίεργα, πάρε τα βιβλία σου, άκου την αγαπημένη σου μουσική και ετοιμάσου για κάτι που δεν έχεις δοκιμάσει ποτέ ξανά στη Θεσσαλονίκη.

Μας περιμένουν από τις 8 το πρωί σε δυο καταστήματα στη Θεσσαλονίκη να το κάνουμε τρόπο ζωής

  • Λεωφόρος Νίκης 73 (2310250792)
  • Παλαιών Πατρών Γερμανού 10 (2310265754)
  • Ναυάρχου Κουντουριώτου με Κατούνη (2310566494)
  • Ρόμβης 24, Αθήνα (2103236264)
  • Κασσαβέτη 3, Κηφισιά, Αθήνα (2108089982)

Facebook Page
Instagram
Site