Ένα ακόμη biscotto workshop με ένα ενδιαφέρον θέμα όπως αυτό της θεατρικής αναπαράστασης ψυχοθεραπευτικών συνεδριών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Μαΐου στο biscotto coffee+ στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos.

Το ενδιαφέρον για την Ψυχοθεραπεία αυξομειώνεται κατά καιρούς.
Όμως πάντα υπάρχουν άνθρωποι που ενδιαφέρονται να απαλλαγούν από δυσάρεστα ή και βασανιστικά συμπτώματα κινητοποιώντας τις δυνάμεις υγείας που διαθέτουν.
Είναι οι ίδιοι που επιδιώκουν να βελτιώσουν τη ζωή τους επιχειρώντας αλλαγές αντί να επαφίενται σε διάφορες φαρμακευτικές αγωγές. Πολύ συχνά όμως δεν έχουν εικόνα για το πώς «γίνεται»-διεξάγεται η Ψυχοθεραπεία.
Το workshopστις 9 Μαΐου στοχεύει ακριβώς στο να παρουσιάσει με ένα Θεατρικό-Ψυχοδραματιστικό τρόπο «επιλεγμένες» «εικόνες» από ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες ατομικές και ομαδικές.
Στην όλη διαδικασία θα συμμετάσχουν άνθρωποι από το κοινό παίζοντας ρόλους που θα δεχθούν και τους ενδιαφέρει να αναλάβουν.
Μ’ αυτό τον τρόπο φιλοδοξούμε να δοθεί μια επαρκής εικόνα για το πώς διεξάγεται και πραγματοποιείται μια επιτυχής ψυχοθεραπευτική πορεία ή πως αυτή ατονεί και καταρρέει, προσφέροντας χρήσιμες πληροφορίες σ’ ένα κοινό που ζητά σχετική γνώση…

Παρουσίαση: Γιάννης Νικολής – Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής ομάδας – Δρ Αριστοτελείου Θες/νίκης- Διευθυντής του Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας & προσωπικής ανάπτυξης.

Info
biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 9 Μαΐου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου
Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean Cosmos

Μπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

 

workshop biscotto community