Μία  πρόταση για όλες τις ώρες, όπου σε ένα άνετο περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής, μπορείτε να απολαύσετε κρασί, cocktails αλλά και ένα ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Ανδρέα Κλαυδιανού.

Ένας χώρος φιλόξενος, που μας υποδέχεται από το πρωί για τον καφέ μας και συνεχίζει προσκαλώντας μας μέσα από έναν πλήρη κατάλογο να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Στο «The Prince Barsserie» φροντίζουν για τη φιλική εξυπηρέτηση και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας κάθε στιγμή.

Breakfast καθημερινές και εξαιρετικό brunch το Σαββατοκύριακο

Τις καθημερινές υπάρχει μενού για πρωινό μέχρι τις 13:00, με επιλογές από pancakes, αυγά σερβιρισμένα με διάφορους τρόπους, κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό ή sandwiches και φοκάτσιες.

Το Σαββατοκύριακο, το brunch είναι σημείο αναφοράς και από τα καλύτερα στην πόλη. Ένας πλούσιος μπουφές σας περιμένει από τις 10:00 έως τις 13:00, με περισσότερες από 40 λαχταριστές επιλογές και συνιστούμε να κάνετε κράτηση. Η κατανάλωση είναι απεριόριστη με 12€/άτομο και περιλαμβάνει και ρόφημα. Την Κυριακή υπάρχει και animateur που απασχολεί τα παιδιά.

Ιδανικοί συνδυασμοί κρασιού και γεύσεων

Το μενού του είναι πλήρες και το έχει επιμεληθεί ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός, συνδυάζοντας τη δημιουργική με την casual κουζίνα και με γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μενού που θα καλύψει τόσο εκείνους που θέλουν να μείνουν πιστοί σε ορισμένους συνδυασμούς όσο και εκείνους που τους αρέσει να πειραματίζονται. Όσο για το κρασί, υπάρχουν πολλές επιλογές με την επιμέλεια του Ανέστη Χαϊτίδη από το Wine House και το σημαντικό είναι ότι όλες τις ετικέτες της wine list μπορείτε να τις παραγγείλετε και σε ποτήρι.

Οι «Wine Not?» Παρασκευές

Ένα set menu, όπου κάθε πιάτο συνδυάζεται με διαφορετικό κρασί πρωταγωνιστούν τις Παρασκευές στο The Prince Barsserie.
Ο συνδυασμός γεύσεων και κρασιού έχει για ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο wine bar-restaurant και το έχει δείξει πολλές φορές. Για τον λόγο αυτό μας προτείνει κάθε Παρασκευή μια διαφορετική γευστική και οινική εμπειρία και μας προσκαλεί να απολαύσουμε το μενού που θα δείτε παρακάτω στη ζεστή του ατμόσφαιρα. Άλλωστε το Σαββατοκύριακο ξεκινάει από το βράδυ της Παρασκευής και αυτή είναι μια καλή πρόταση. Δείτε το μενού κάθε Παρασκευής στο σχετικό άρθρο.

Η μουσική κινείται σε ακούσματα funky και jazz και και το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση σας και καλά ενημερωμένο. Επίσης, ο χώρος προσφέρεται για να απολαύσετε ένα cocktail ή ένα ποτό μετά τη δουλειά ή τις αγορές σας, καθώς η ατμόσφαιρά του θα σας χαλαρώσει.

 

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos