Μία  πρόταση για όλες τις ώρες, όπου σε ένα άνετο περιβάλλον σύγχρονης αισθητικής, μπορείτε να απολαύσετε κρασί, cocktails αλλά και ένα ανανεωμένο μενού με την υπογραφή του Ανδρέα Κλαυδιανού.

Ένας χώρος φιλόξενος, που μας υποδέχεται από το πρωί για τον καφέ μας και συνεχίζει προσκαλώντας μας μέσα από έναν πλήρη κατάλογο να απολαύσουμε κάθε στιγμή. Στο «The Prince Barsserie» φροντίζουν για τη φιλική εξυπηρέτηση και ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας κάθε στιγμή.

Breakfast καθημερινές και το Σαββατοκύριακο

Τις καθημερινές υπάρχει μενού για πρωινό μέχρι τις 13:00, με επιλογές από pancakes, αυγά σερβιρισμένα με διάφορους τρόπους, κουλούρι Θεσσαλονίκης γεμιστό ή sandwiches και φοκάτσιες.

Το Σαββατοκύριακο σερβίρεται breakfast και brunch με πλούσιο μπουφέ από τις 10:00 – 14:00 και είναι ένας από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της Θεσσαλονίκης με πολλούς πιστούς φίλους γι’ αυτό και προτείνουμε να κάνετε κράτηση.

Winelovers Wednesday με 1+1 φιάλη δώρο

Οι Τετάρτες για τους φίλους του κρασιού οδηγούν στο The Prince Barsserie, εντός Mediterranean Cosmos. Απολαύστε τη φιάλη της αρεσκείας σας, διαλέγοντας από μία πλούσια λίστα οίνου, που ξεπερνάει τις 35 ετικέτες σε ελληνικό και ξένο αμπελώνα και θα σας προσφέρουν μία ακόμη φιάλη δωρεάν. Το προνόμιο ισχύει για όλες τις φιάλες της ιδιαίτερης wine list του.

Η Τετάρτη αποτελεί την καταλληλότερη ευκαιρία για να χαλαρώσετε στη μέση της εβδομάδας, με τους δικούς σας ανθρώπους και να σε συνδυάσετε καλή παρέα, κρασί και πεντανόστιμες επιλογές από το εξαιρετικό μενού του The Prince Barsserie. Tο καλύτερο; Εάν δεν θέλετε να ανοίξετε τη δεύτερη φιάλη, έχετε τη δυνατότητα να την πάρετε μαζί σας σπίτι και να την αξιοποιήσετε από την άνεση του χώρου σας.

Ιδανικοί συνδυασμοί κρασιού και γεύσεων

Το μενού του είναι πλήρες και το έχει επιμεληθεί ο chef Ανδρέας Κλαυδιανός, συνδυάζοντας τη δημιουργική με την casual κουζίνα και με γεύσεις που αξίζει να δοκιμάσετε. Θεωρούμε ότι πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο μενού που θα καλύψει τόσο εκείνους που θέλουν να μείνουν πιστοί σε ορισμένους συνδυασμούς, όσο και εκείνους που τους αρέσει να πειραματίζονται. Όσο για το κρασί, υπάρχουν πολλές επιλογές, με την επιμέλεια του Ανέστη Χαϊτίδη από το Wine House και το σημαντικό είναι ότι όλες τις ετικέτες της wine list μπορείτε να τις παραγγείλετε και σε ποτήρι.

Η μουσική κινείται σε ακούσματα funky και jazz και και το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση σας και καλά ενημερωμένο. Επίσης, ο χώρος προσφέρεται για να απολαύσετε ένα cocktail ή ένα ποτό μετά τη δουλειά ή τις αγορές σας, καθώς η ατμόσφαιρά του θα σας χαλαρώσει.

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos

Τηλέφωνο
2310028559

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Παρασκευή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%