Μία  πρόταση για όλες τις ώρες. Σε ένα νεανικό και άνετο περιβάλλον σύγχρονης αρχιτεκτονικής μπορείτε να απολαύσετε περισσότερες από 25 ετικέτες ελληνικών αμπελώνων σε ποτήρι από το wine dispenser και μια μεγάλη ποικιλία από μπίρες συνοδεύοντας την επιλογή σας με πεντανόστιμα πιάτα.

Η απόλαυση του cocktail εδώ είναι μια ολοκληρωμένη εμπειρία καθώς δημιουργούνται από έμπειρους bartenders και μπορείτε να τα συνοδεύσετε με φαγητό.

Breakfast- brunch-lunch και dinner

Στο ξεκίνημα της μέρας σερβίρει ποιοτικό καφέ με λαχταριστές επιλογές για πρωινό από τον κατάλογό του. Συνεχίζοντας, απολαμβάνετε ποιoτικά πιάτα brunch και lunch και δείπνου. Το Σαββατοκύριακο μας προτείνει έναν πλούσιο μπουφέ brunch που αποτελεί προορισμό για όλη την πόλη.

Η μουσική κινείται σε ακούσματα funky και jazz και και το προσωπικό είναι πάντα στη διάθεση σας.

The 6th ThePrince Summerwine Festival

Το μεγαλύτερο οινικό γεγονός του ελληνικού καλοκαιριού! Οινοπαραγωγοί από όλη την Ελλάδα παρουσιάζουν τα κρασιά τους. Ζωντανή Μουσική. Live Cooking με την συγγραφέα του βιβλίου μαγειρικής «Με κρασί και Ελληνικά» Νίκη Μηταρέα και Blind Tastings με τον οινογράφο Παύλο Γκέγκα. Δύο βράδια γεμάτα γεύσεις και αρώματα, Παρασκευή 1 και Σάββατο 2 Ιουνίου 2018!

Περιοχή 
Ανατολικά

Διεύθυνση
Mediterranean Cosmos