Tον Απρίλη του 2008 στη Θεσσαλονίκη προσπάθησαν να προσαρμόσουν μια κλασσική αγγλική pub στα σύγχρονα ελληνικά δεδομένα. Κάποια χρόνια μετά, μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το εγχείρημα πέτυχε, με τη Bristol Pub, πρώτη και μοναδική στο είδος της, να έχει καταφέρει να θέσει νέα πρότυπα στον τρόπο διασκέδασης της πόλης.

To στέκι της παρέας, της μπύρας και του καλού φαγητού

Εδώ, η έννοια του ωραρίου χάνεται. Καθώς θα μπεις το πρωί στη pub, αρωματικός καφές και καλή μουσική σε προδιαθέτουν για ένα καλό ξεκίνημα, ενώ όσο προχωράει η μέρα, το ευρύ μπυρολόγιο, με draft και εμφιαλωμένες, σε καλεί να πειραματιστείς, δοκιμάζοντας νέες γεύσεις και είδη μαγιάς. Επιπλέον, μπορείς να εκμεταλλευτείς κάλλιστα και το happy hour, μεταξύ 17.00 και 21.00, όπου όλες οι draft μπύρες προσφέρονται με έκπτωση 1€ από την αρχική τους τιμή.

Βέβαια, σημείωσε ότι εδώ η μπύρα δεν σερβίρεται ποτέ μόνη της. Ο πλούσιος κατάλογος της Bristol Pub έχει πάντα κάτι ιδιαίτερο να προτείνει ανάλογα με το είδος της μπύρας, ώστε η απόλαυση να είναι πλήρης. Finger food, λουκάνικα, burgers, σαλάτες ακόμα και επιδόρπια θα βρείτε στο πλούσιο menu του και είναι αδύνατον να σου περάσουν αδιάφορα, καθώς οι μυρωδιές που πλανώνται στον χώρο συμβάλλουν δραστικά στο να σου ανοίξουν την όρεξη! Από τη μεριά του το φιλικό προσωπικό θα φροντίσει εγκαίρως να σε ενημερώσει για τυχόν προσφορές και έκτακτα πιάτα ή μπύρες.

Η φιλοσοφία της μουσικής

Η εμπειρία της αγγλικής pub ολοκληρώνεται με το κατάλληλο μουσικό background. Pop, rock, blues και funky μουσικές επιλογές, επιλεγμένες από έμπειρους μουσικούς παραγωγούς δίνουν στο περιβάλλον την ένταση που της αρμόζει. Τα events με τη σειρά τους συμβάλλουν στην πολύμορφη διασκέδαση που προωθεί το κατάστημα και ανταποκρίνονται σε κάθε διάθεση. Γι’ αυτό συντονιστείτε στην διαρκώς ενημερωμένη σελίδα του στο facebook και μείνετε ενημερωμένοι για το τρέχον πρόγραμμα που ετοιμάζει.

Εδώ που συναντιούνται οι Djs

Κομβικό σημείο είναι οι Residents και Guests Djs. Η Bristol Pub φροντίζει να έχει πάντα πλούσιο πρόγραμμα, με live βραδιές και μεγάλη διέλευση από γνωστούς Djs της πόλης.

 

11 χρόνια Bristol Pub 

Την Πέμπτη 11 Απριλίου η Bristol Pub κλείνει 11 χρόνια λειτουργίας και το γιορτάζει με μια βραδιά με live act, djs, δυνατές μουσικές και κρύες μπύρες στο χέρι με ανεβασμένη διάθεση.

Ακόμα ένας χρόνος γεμάτος με νέες εμπειρίες, νέες γνωριμίες και αξέχαστες βραδιές!

«Ευχαριστούμε από καρδιάς για τη στήριξη (και την υπομονή) όλων σας, είμαστε εδώ να προσπαθούμε να κάνουμε τον ελεύθερο χρόνο σας πιο ανέμελο και χαρούμενο. Τα λέμε από κοντά λοιπόν, ξεκινώντας τον δωδέκατο χρόνο της όμορφής μας παρέας. Εδώ, στην pub που ξεκίνησαν όλα» αναφέρουν οι υπεύθυνοι στην ανακοίνωσή τους στη facebook page της The Bristol Pub.

 

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Γ.Παπανδρέου 24

Ωράριο λειτουργίας
15:00-03:00

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%