Ένας καινοτόμος Πολυχώρος έκφρασης, δημιουργίας και διασκέδασης έκανε την εμφάνισή του στην Ανατολική Θεσσαλονίκη κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους μικρούς και μεγάλους φίλους. Με σκοπό την ασφαλή και ευχάριστη παραμονή των επισκεπτών του, το Terra Familia διαμόρφωσε ένα περιβάλλον περιπέτειας, εξερεύνησης και «ενεργητικής ξεκούρασης» για τα παιδιά μας.

Η αυλή του παιδότοπου Terra Familia ξεχωρίζει

Στην αυλή του με την υπέροχη θέα, φιλοξενείται μια μοναδική εξωτερική παιδική χαρά για παιδιά ηλικίας από 3 έως 12 ετών ενώ στην κεντρική αίθουσα του Terra Familia φιλοξενείται παιχνιδοκατασκευή για παιδάκια από 2 έως 5 ετών, όπου μπορούν να παίξουν με ασφάλεια υπό την συνεχή εποπτεία παιδαγωγών και την οπτική επαφή των γονέων, όσο αυτοί απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Δημιουργικά Εργαστήρια

Επίσης, οι ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες εργαστηρίων του Terra Familia, σε συνδυασμό με τον οπτικοακουστικό εξοπλισμό τους, δημιουργούν τις καλύτερες συνθήκες για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των παιδιών μας μέσα από τις δραστηριότητες που υλοποιούνται.

Και φυσικά όταν μιλάμε για πάρτι, εννοούμε την Disco του Terra Familia! Με τοιχογραφίες Star Wars, οι οποίες ζωντανεύουν με black light, αυτόνομη ηχητική εγκατάσταση, σαπουνόφουσκες, φωτορυθμικά και φυσικά μία τεράστια Disco Ball, παιδιά και μεγάλοι «ταξιδεύουν» με οδηγό τη μουσική και το χορό!
Μάθε περισσότερα εδώ

 

info
Ωράριο
Καθημερινές 17:00 – 22:00
Σαββατοκύριακα 10:00 – 22:00
Κουντουριώτη 6, Πυλαία, 2310 303400
http://terrafamilia.gr/
Επικοινωνία: [email protected]