Ο μαγικός κόσμος του Harry Potter ζωντανεύει αυτές τις γιορτές, μέσα από τη νέα συνεργασία των Marks & Spencer με τη Warner Bros. Οι δύο αγαπημένες βρετανικές μάρκες ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν μια νέα θεματική σειρά ρούχων, ειδών σπιτιού και τροφίμων, εμπνευσμένη από τους χαρακτήρες και τον κόσμο των πολυαγαπημένων βιβλίων.

Η συλλογή Harry Potter υπόσχεται στιγμές περιπέτειας και αναμένεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, θυμίζοντάς τους το μαγευτικό κόσμο αυτών των βιβλίων.

Οι επιλογές είναι πολλές και θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις των Harry Potter fans, είτε πρόκειται για τον πιστό και υπομονετικό του κοιτώνα Hufflepuff, τον γενναίο και ατρόμητο του Gryffindor, τον φιλόδοξο και περήφανο του Slytherin ή τον σοφό και εύστροφο του Ravenclaw.

Casual κομμάτια όπως το χαρακτηριστικό Harry Potter πουλόβερ, σετ ύπνου, αξεσουάρ, γλυκίσματα και μοναδικές προτάσεις δώρων περιλαμβάνονται στην ξεχωριστή αυτή σειρά των Marks & Spencer.

Οι χριστουγεννιάτικες κάλτσες μικρών και μεγάλων θα γεμίσουν από πρωτότυπα δώρα, με το  Wizardry backpack, το Harry Potter -puzzle 1.000 κομματιών- και τα λαχταριστά Chocolate Frog, Chocolate Sorting Hat και Golden Snitch, να κλέβουν την παράσταση.

Ανακαλύψτε σήμερα τη νέα Harry Potter συλλογή online στο www.marksandspencer.gr.

Ακολουθήστε τα M&S:
Facebook: Marks & Spencer
Instagram: marksandspencer