Ξεκινώντας από το 1920, όταν το πρώτο ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης άνοιξε τις πόρτες του, γεύσεις που σέβονται την παράδοση και τις σύγχρονες τάσεις της υψηλής ζαχαροπλαστικής, μας γεμίζουν με μια απόλαυση που θυμίζει ένα γλυκό παρελθόν. Μέσα από τη διαδρομή σχεδόν 100 χρόνων, με πρωτοποριακές ιδέες και νόστιμες δημιουργίες, η κληρονομιά της Μ.Ασίας περνάει μέσα από λιχουδιές που μας παρασέρνουν στον χαρακτήρα της ιστορίας που κρύβει η ζαχαροπλαστική.

Το ζαχαροπλαστείο που πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα

Μπορείς να το βρεις παντού, σε κάθε χέρι, ανάμεσα σε παρέες και σε οικογενειακά τραπέζια. Μετά από μια χαρούμενη στιγμή ή όταν η γιορτινή ατμόσφαιρα σε κάνει να χαμογελάς. Το ζαχαροπλαστείο Κωνσταντινίδης είναι πάντα εκεί. Πρωταγωνιστώντας στις καθημερινές και στις μεγάλες μας στιγμές. Με πρώτες ύλες που επιλέγονται προσεκτικά, η ποιότητα στην παραγωγή είναι δεδομένη, ενώ η νοστιμιά μας κάνει να απολαμβάνουμε την μπουκιά στο έπακρο.

Ποικιλία σε προϊόντα

Μόλις περάσεις τις πόρτες του, δε θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Η ποικιλία των προϊόντων που θα συναντήσεις στα ράφια του, σε παρασέρνει σε ένα γευστικό παιχνίδι χωρίς τέλος, που όμως δεν επηρεάζει το δίπτυχο, ποιότητα-φρεσκάδα το οποίο αποτελεί τη βάση της παραγωγής. Με τη γεύση και την όσφρηση να συνδυάζονται προκειμένου να ηδονίσουν το αισθητήριο μας, με τον ουρανίσκο μας να ενθουσιάζεται από την αφράτη κρέμα πατισερί και την τραγανή σφολιάτα να ζωγραφίζει το δικό μας χαμόγελο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον λατρέψουμε.

Βραβεία

Η ποιότητα των ζαχαροπλαστείων Κωνσταντινίδης επιβραβεύεται. Μέσα από δύο διακρίσεις στο κομμάτι της γεύσης, το Πανευρωπαικό και το Πανελλαδικό Βραβείο Παγωτού και μία διάκριση ως καλύτερο Κατάστημα Λιανικής, ο Κωνσταντινίδης αποδεικνύει την αξία των προϊόντων που γευόμαστε καθημερινά. Όμως η μεγαλύτερη αναγνώριση είναι η σταθερή και χρόνια προτίμηση των καταναλωτών. Η καρδιά της ζαχαροπλαστικής χτυπάει στην παράδοση και στην τάση του σήμερα. Και εδώ συνδυάζονται με τον καλύτερο τρόπο.

Αφήστε τη μυρωδιά της μνήμης να τρυπώσει από την κουζίνα της γιαγιάς στο τραπέζι σας, και τις συνταγές της Μ.Ασίας να ομορφύνουν τη μέρα σας. Ανοίξτε την πόρτα του Κωνσταντινίδη και εξερευνήστε τον δικό σας παράδεισο.

Κατάστημα Καλαμαριάς
Ανδριανουπόλεως 8 Θεσσαλονίκη, Καλαμαριά 55133
Τηλέφωνο
2310429094
Κατάστημα Θεσσαλονίκης
Παύλου Μελά 7 και Μητροπόλεως 117 Θεσσαλονίκη, Κέντρο 55133
Τηλέφωνο
2310227956
Online παραγγελίες για παράδοση κατ’ οίκον