Κάθε μέρα που ξεκινάει είναι ξεχωριστή και γι’ αυτό οφείλουμε να την υποδεχόμαστε με την καλύτερη δυνατή διάθεση. Στο Slow Down στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης σάς φτιάχνουν τη μέρα όλο το 24ωρο, καθώς είναι πάντα έτοιμοι να σας προσφέρουν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα τους μέσα σε έναν ευχάριστο και όμορφα σχεδιασμένο χώρο.

Η μέρα σας στον χώρο τους ξεκινάει με αχνιστό και μοσχοβολιστό καφέ, από ποιοτικό roaster, παρέα με τραγανές σφολιάτες, κρύα sandwiches, toasts και απίστευτη μπουγάτσα. Συνεχίζει και τελειώνει με τις εξαιρετικές γεύσεις που προτείνουν σε κάθε περίπτωση. Νόστιμα burgers, χορταστικά club sandwiches, κοτομπουκιές, αφράτη pizza σε διάφορες εκδοχές, κρέπες, βάφλες, γλυκά και πολλές ακόμα επιλογές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε από κοντά.

Το νέο εξαιρετικό μενού με τα burgers και τις σαλάτες το επιμελήθηκε ο chef, Ηλίας Σκουλάς. Ο «πληθωρικός» chef δημιούργησε γεύσεις που θα αγαπήσετε και θα ταυτιστείτε μαζί τους, καθώς το street food γι’ αυτούς στο Slow Down είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Το σίγουρο είναι ότι μαζί σας γίνονται ολοένα και περισσότερο καλύτεροι, για να μην αφήνουν ανικανοποίητο κανέναν πελάτη που τους εμπιστεύεται. Ό,τι θα επιλέξετε μπορείτε να το πάρετε και take away, αν ανήκετε στους βιαστικούς, αλλά και να το φέρουν στο σπίτι σας με ένα τηλεφώνημα.

Δίνουν μεγάλη σημασία στα ποιοτικά υλικά

Το Slow Down προσφέρει εξαιρετική ποιότητα στα προϊόντα του, χρησιμοποιώντας μόνο αναγνωρισμένα, φρέσκα και υψηλής ποιότητας υλικά για την οποιαδήποτε παρασκευή, ώστε να ταυτίζεται ολοκληρωτικά με τα άριστα αποτελέσματα και τις υπέροχες, μοναδικές γεύσεις. Δεν είναι τυχαίο που από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του κέρδισε τις εντυπώσεις και δημιούργησε το δικό του φανατικό κοινό.

Το Slow Down είναι 24 ώρες ανοιχτό για εσάς και ξεχωρίζει γιατί ταυτίζεται με τη γεύση, την άποψη και την χαλάρωση. Ανακαλύψτε και εσείς, με μια δοκιμή στον χώρο τους, αν είστε τύπος «Slow Down».

Delivery service

🔥 Ήρθε η ώρα που όλοι περιμέναμε! Η υπηρεσία Delivery είναι γεγονός από το Slow Down.

👌 Από τις 08:00 έως τις 02:00 όλα…

Posted by Slow Down on Monday, 16 November 2020

 

 

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Λαγκαδά 212

Τηλέφωνα
What’s up 6986723424 & 2310600535