Στον 7ο όροφο του «THE MET HOTEL», το αφοπλιστικά ειδυλλιακό S K Y | B A R κάνει τις καλοκαιρινές μέρες και νύχτες να φαντάζουν ξεχωριστές με την υψηλού επιπέδου αισθητική και την εκπληκτική θέα 360° της πόλης πραγματικά στα πόδια σας.

Καθημερινά από τις 10:00 έως τις 18:00 Μάιο με Σεπτέμβριο (καιρού επιτρέποντος) λειτουργεί ως pool bar, με μια πισίνα 20 μέτρων, καταπληκτική πανοραμική θέα όλης της Θεσσαλονίκης με υπέροχα ροφήματα και cocktail, καθώς και καλοκαιρινές γαστριμαργικές δημιουργίες δια χειρός του Executive Chef του ξενοδοχείου – κ. Δημήτρη Τσανανά.

Θα ξεφύγετε!

Αδράξτε την ευκαιρία να απολαύστε μια μέρα χαλάρωσης στην εξωτερική πισίνα και ξεφύγετε από τη ζέστη των καλοκαιρινών ημερών σε ένα περιβάλλον χαλάρωσης, ευεξίας και δροσιάς.

Απίθανες γεύσεις και posh cocktails

Μετά τις 20:00 το S K Y | B A R γεμίζει τις νύχτες σας από Δευτέρα έως Παρασκευή με ελληνικές και ασιατικές γεύσεις, Sushi και posh cocktails που θα διεγείρουν όλες τις αισθήσεις σας με λάμψη, γοητεία και όνειρα. Η θέα στη θάλασσα, τα φώτα της πόλης και τα γαλάζια νερά της πισίνας συνθέτουν το μαγικό σκηνικό.


Οι επιλεγμένες μουσικές επιλογές στο κοσμοπολίτικο περιβάλλον του Sky Bar ανεβάζουν ψηλά τον πήχη της διασκέδασης στη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες

SKY POOL: Καθημερινά 10:00-18:00
SKY | BAR Restaurant
Ανοιχτά: Δευτέρα – Παρασκευή 20:00 – 02:00
Ωράριο κουζίνας: έως τη 01:00

Περιοχή: Δυτικά
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 48, 7ος όροφος, THE MET HOTEL, 546 27, Θεσσαλονίκη