Ένα ακόμη biscotto event δια ζώσης, μετά τη νέα συνθήκη που βιώνουμε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 19 Μαΐου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα τις Έξυπνες & Σύγχρονες Στρατηγικές στα Social Media.
Το SKILLS4MSEs Project έρχεται στο biscotto και «αφιερώνει» την τελευταία ημέρα υλοποίησης του έργου στα digital skills!

Το έργο με τίτλο “Building communities of knowledge for competitive MSEs” και ακρωνύμιο Skills4MSEs υλοποιείται από το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης – ΚΕΠΑ, που στόχο έχει την ανάπτυξη μιας ολοκληρωμένης διασυνοριακής δομής μάθησης με την παροχή υπηρεσιών επιχειρηματικής ανάπτυξης και άλλων εργαλείων υποστήριξης για υπάρχουσες και δυνητικές μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις, με έμφαση στις παρακάτω κατηγορίες:
 – Βασικές επιχειρηματικές δεξιότητες   (Entrepreneurial Skills)
 – Προσωπικές – ήπιες δεξιότητες   (Soft Skills)

– Τεχνολογικές και ψηφιακές δεξιότητες  (Digital Skills)

Έχοντας διανύσει 24 μήνες από την έναρξη υλοποίησής του και με βάση τον αντίκτυπο στους ωφελούμενους του έργου, οι ψηφιακές δεξιότητες (digital skills) βρέθηκαν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος νέων, εν δυνάμει και υφιστάμενων επιχειρηματιών, που αξιοποίησαν την e-Learning πλατφόρμα του έργου.
Με την ομιλία αυτή οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν την στρατηγική και τον τρόπο προσέλκυσης πελατών μέσω των κοινωνικών δικτύων, την μέθοδο για την αύξηση της αναγνωσιμότητάς της επιχείρησης και την τεχνική για την ενίσχυση των πωλήσεων της.
Η συγκεκριμένη ομιλία απαιτεί την βασική γνώση χρήσης Ιστοσελίδων και Κοινωνικών δικτύων από τους συμμετέχοντες. Δεν απαιτείται η συμμετοχή με χρήση laptop καθώς αναλύεται η στρατηγική που πρέπει να έχει κάθε επιχείρηση οnline και δεν αναλύονται τεχνικά/λειτουργικά ζητήματα όπως το Sales Funnel στον online κόσμο
, η Ορθή & αποδοτική προβολή της επιχείρησης στα κοινωνικά δίκτυα (Στρατηγική)
, η Στοχοθεσία αποτελεσματικότητας Κοινωνικών Δικτύων και πολλά άλλα.

Παρουσίαση: Θέμης Σαρανταένας / Σύμβουλος Μάρκετινγκ ,Ανάπτυξης Επιχειρήσεων & ΕπιχειρηματιώνΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 19 Μαΐου 
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event:
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

SKILLS4MSEs Workshop: Έξυπνες & Σύγχρονες Στρατηγικές στα Social Media: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.