Η Αγίου Μηνά είναι το πιο hot σημείο της πόλης φέτος και η ύπαρξη του Shelter Wine and Cocktail bar έρχεται να το επιβεβαιώσει. Ένα στέκι όμορφο και ιδιαίτερο, που προστέθηκε πρόσφατα στη διασκέδαση της περιοχής, με μια διαφορετική πρόταση. Η ομάδα που το ξεκίνησε έχει μεγάλη εμπειρία στο χώρο και έχει φροντίσει να στελεχώσει το Shelter με μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου και είναι γεγονός ότι ό,τι πιείτε εδώ θα είναι κυρυφαίο. Τα ξύλινα και μεταλλικά στοιχεία δίνουν χαρακτήρα στη διακόσμηση ενώ την καρδιά μας έκλεψε το μαρμάρινο μπαρ. Σας έχουμε και μία πληροφορία που λίγοι ξέρουν. Υπάρχει μια κρυφή αυλή στο πίσω μέρος του μαγαζιού που είναι ανοιχτή όλο το χρόνο, κτάφυτη και με ιδιαίτερο φωτισμό, τόσο απόκοσμη, που θα σας μαγνητίσει.

Τα πρωινά στο Shelter Wine and Cocktail bar

Το πρωί ξεκινά με χαλαρούς ρυθμούς, gourmet καφέ και ήρεμους ήχους, προσελκύοντας κόσμο του κέντρου που έχει έρθει για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού ή για ανάπαυλα από τα ψώνια και τις δουλειές. Η άνετη και φιλική διάθεση του προσωπικού θα σε κάνει νιώσεις οικεία.

Cocktails & Wines

Όπως λέει και το όνομά του, στον πυρήνα της φιλοσοφίας του είναι οι προσεγμένες λίστες κρασιών και κοκτέιλ. Η ελληνική αμπελουργία βρίσκεται στο επίκεντρο και όλες οι ετικέτες έχουν επιλεγεί μία προς μία για να συνοδεύψουν τις εξόδους σας. Τα cocktails έχουν μέσα τους όλη την εμπειρία και τεχνική των αναγνωρισμένων bartender, ενώ συχνά γίνονται guest από επώνυμους mixologists που αφήνουν το στίγμα τους με signature cocktails. Όλα σας τα ποτά μπορείτε να τα συνοδέψετε με κρύα πιάτα και φρουτοσαλάτες.

Οι Μουσικές του Shelter

Το μουσικό ύφος του μαγαζιού κινείται τις καθημερινές σε ήχους Lounge, Soul, Swing, Nu Disco, Soulfoul-Afro House ενω τα ΣΚ γίνεται πιο commercial ελληνική και ξένη. Η επιμέλεια της μουσικής γίνεται από τους Djs: Vasilis Taskoudis, Themis Ntonas και Nik Vainalis, ενώ τις Πέμπτες μπαίνουμε σε πιο old school μονοπάτια με τον Dj Spy Law. 

Όμορφα πράγματα έρχονται μέσα στη χρονιά από το Shelter. Το νέο μας καταφύγιο εξελίσσεται διαρκώς. Stay tuned!

 

Περιοχή: Κέντρο
Αγίου Μηνά 3

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%