Αφράτες τηγανίτες απευθείας από το σίδερο των ρούχων και τρυφερά ολόφρεσκα σπαράγγια από τον βραστήρα του τσαγιού! Ένας ευφάνταστος σεφ μάς δείχνει πώς θα μαγειρέψουμε γκουρμέ γεύματα με συσκευές που υπάρχουν σε δωμάτια ξενοδοχείων

Ένας νεαρός Άγγλος σεφ δημιουργεί γκουρμέ γεύματα σε επίπεδο εστιατορίου χρησιμοποιώντας συσκευές που υπάρχουν σε δωμάτια ξενοδοχείων και μάλιστα τόσο γευστικές και… εμφανίσιμες που προκαλούν εντύπωση.

Η πρωτότυπη… μαγειρική τέχνη

Ο Jago Randles βρέθηκε για δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο Gec Granville Suites Hotel στο Βανκούβερ, φτάνοντας στον Καναδά για να αναλάβει νέα δουλειά σε ένα χιονοδρομικό κέντρο στο Whistler της Βρετανικής Κολομβίας.

 

Κατά την παραμονή του εκεί δεν ήθελε να τρώει μόνο απέξω, αλλά και το φαγητό του ξενοδοχείου κάποια στιγμή το βαρέθηκε. Οπότε μπήκε στη διαδικασία να φτιάξει μόνος του πιάτα με φρέσκα υλικά χρησιμοποιώντας τα πάντα, από μια καφετιέρα μέχρι ένα σίδερο, μια μαγειρική διαφορετική από τα συνηθισμένα!

Ο Randles χρησιμοποιεί αλουμινόχαρτο και χαρτί ψησίματος για να προστατεύει τις συσκευές και να διατηρεί την υγιεινή ενώ μαγειρεύει, παρασκευάζοντας αυγά ποσέ αλλά και σολομό ψητό με λαχανικά. Το αποτέλεσμα είναι ένα εμφανίσιμο και γευστικό πιάτο. Και φυσικά μπορείτε να το δοκιμάσετε και στο σπίτι, ακυρώνοντας κατσαρόλες και τηγάνια!

Tο μοναδικό «περιπλανώμενο» ξενοδοχείο του κόσμου! Εκεί που προορισμός είναι το ταξίδι και όχι το δωμάτιο…
Πάρτε μια γεύση από… δημιουργία στο βίντεο:
Πηγή: travelstyle.gr