Η αντίστροφη μέτρηση για το RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020 ξεκίνησε τη Δευτέρα (17/2) με την επίσημη παρουσίαση της διοργάνωσης στην αίθουσα “Αιμίλιος Ριάδης” στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ Helexpo.

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” επιστρέφει δυναμικά και θα διεξαχθεί για δεύτερη φορά στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή 8 Μαρτίου 2020 το πρωί, εντός των εγκαταστάσεων της ΔΕΘ Helexpo.

Το μήνυμα του φετινού RUN TOGETHER είναι διπλό. Μέσα από τον αγώνα αναδεικνύεται το ΜΑΖΙ, η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ στοιχεία απαραίτητα όχι μόνο για έναν αγώνα δρόμου, αλλά στην καθημερινότητα του καθενός. Φέτος “Τρέχουμε Μαζί” και στηρίζουμε τον “Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας & των Παιδιών τους” του Δήμου Θεσσαλονίκης, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Ο πρόεδρος της ΔΕΘ Helexpo, Τάσος Τζήκας άνοιξε την εκδήλωση και τόνισε μεταξύ άλλων: “Εμείς στηρίζουμε τέτοια γεγονότα και ιδίως αθλητικά. Δεν μας απασχολεί μόνο το κομμάτι το εκθεσιακό, θέλουμε να είμαστε παρόντες στην κοινωνία και να στηρίξουμε προσπάθειες όπως αυτή που κάνει ο Ξενώνας Φιλοξενίας για τις κακοποιημένες γυναίκες. Μας ενδιαφέρει να είμαστε μέρος του συστήματος αυτού που αφορά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, στηρίζουμε το RUN TOGETHER και με χαρά το φιλοξενούμε στις εγκαταστάσεις μας. Τέτοιες διοργανώσεις δείχνουν και την πολύ καλή συνεργασία που έχουμε με το Δήμο Θεσσαλονίκης και είναι σημαντικό για την πόλη να είμαστε όλοι μαζί σε γεγονότα που αφορούν στην αλληλεγγύη”.

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, Πέτρος Λεκάκης υπογράμμισε: “Ελπίζω ότι η διοργάνωση αυτή να γίνει θεσμός στην πόλη μας, να μιλάμε πολλά χρόνια για τέτοιου είδους διοργανώσεις. Είναι πολύ σημαντικό που συνεργαζόμαστε με τη ΔΕΘ και ειδικά όταν μιλάμε για το δρομικό κίνημα. Επίσης σημαντικό ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί εντός της Έκθεσης. Η ΔΕΘ αποτελεί τον ιδανικό χώρο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Είναι μια διοργάνωση που δεν έχει σημασία ο νικητής ή ο χαμένος, αλλά η συμμετοχή με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Όσων αφορά το σκοπό του αγώνα, που είναι και ο πιο σημαντικός από όλους καθώς ο Ξενώνας Φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών έχει τις ανάγκες του και οποιαδήποτε συμβολή ή χορηγία είναι πολύτιμη”.

Που θα δοθεί η εκκίνηση του Run Together Thessaloniki

Η εκκίνηση του RUN TOGETHER THESSALONIKI 2020 θα δοθεί στην κεντρική είσοδο της ΔΕΘ (πλατεία ΧΑΝΘ), την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 11:00 το πρωί, με τους συμμετέχοντες να επιλέγουν μεταξύ 3 διαφορετικών αποστάσεων, των 3χλμ, 6χλμ και 9χλμ.

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής και ισότητας των Φύλων και της αντιδημαρχίας Αθλητισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της ΔΕΘ HELEXPO.

Χορηγοί Επικοινωνίας η COSMOTE TV, το ACTION24, o τουριστικός οδηγός Greek Travel Pages, το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5, ο Ερωτικός 948, το 1055Rock, ο Fresh Salad 96.1, τα TV100 και FM100, το biscotto thessaloniki, τα portal thessnews.gr, GRTimes, RunNFun.gr, RunningNews.gr, Outdoor Activities.gr, Run247 και τα περιοδικά IRun, Runners Magazine και Athletics Magazine.

 

Εξασφάλισε τη συμμετοχή σου μέσω ηλεκτρονικής εγγραφής

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές για το Run Together Thessaloniki 2020 παίρνουν παράταση μέχρι και την Τετάρτη 4 Μαρτίου στις 15:00. Πατήστε ΕΔΩ για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:
site: http://www.runtogether.gr
facebook: web.facebook.com/RunTogetherGR
instagram: http://www.instagram.com/runtogethergr

 

Δράσεις

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ