Με παρουσία πάνω από 2 δεκαετίες και με πολλούς πιστούς φίλους η Pizza Roma φροντίζει να έχει πάντα στη διάθεσή μας ένα πλούσιο μενού, με pizza, ζυμαρικά, πιάτα κρεατικών, σαλάτες και ορεκτικά, το οποίο ανανεώνεται ενώ δε σταματά να ξεχωρίζει και με τις προσφορές της.
Το κατάστημα της Θέρμης διαθέτει κι ένα ευρύχωρο σαλόνι χωρητικότητας 200 ατόμων καθώς και άνετο εξωτερικό χώρο για να απολαύσετε με φίλους ή οικογενειακώς τις λαχταριστές προτάσεις.
Εκτός από τις προσφορές στο delivery υπάρχουν πάντα προσφορές και για όσους προτιμήσουν το σαλόνι ενώ είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι οι τιμές του σαλονιού είναι ίδιες με τις τιμές πακέτου ενώ για όσους προτιμήσουν να πάρουν οι ίδιοι την παραγγελία τους από το κατάστημα, η τιμή είναι μειωμένη σε σχέση με το delivery.

Προτάσεις του μενού που ξεχωρίζουμε

Εκτός από την καθιερωμένη «σπέσιαλ» με τον συνδυασμό πλούσιων υλικών και την κλασσική συνταγή της Roma Pizza ξεχωρίζουν δύο ιδιαίτερες προτάσεις. Η pizza με σάλτσα Barbeque, κοτόπουλο και μπέικον και η Ethnic Pizza με κοτόπουλο, μουστάρδα και sauce Roma Pizza. Υπάρχει, βέβαια, και επιλογή Italian με την πιο λεπτή ζύμη.
Τα ζυμαρικά έχουν κι αυτά τους φίλους τους, που επιλέγουν την Carbonara αλλά και τις επιλογές με Rigatoni στο φούρνο. Διευκρινίζουμε ότι τα ζυμαρικά μαγειρεύονται με την παραγγελία.
Πέρα από τα παραπάνω υπάρχουν επιλογές σε μερίδες κρεατικών. Ξεκινάμε από το ολόκληρο κοτόπουλο και συνεχίζουμε με κοτομπουκιές και ζουμερά μπιφτέκια. Όλα θεωρούνται από τις σπεσιαλιτέ του συγκεκριμένου καταστήματος.
Μια πλήρης κάβα κρασιών και μπύρας προσφέρεται για να συνοδεύσετε το γεύμα σας και φυσικά το ενημερωμένο προσωπικό και η φιλική ατμόσφαιρα ολοκληρώνουν μια από τις καλύτερες προτάσεις για φαγητό στα ανατολικά.

 

Περιοχή
Aνατολικά

Διεύθυνση
Πανοράματος 1, Θέρμη

Τηλέφωνο
2310466166

Ωράριο: 13:00 – 00:30
Delivery: 13:00 – 00:00
Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή: 13:00 – 00:30

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Κυριακή, συμπεριλαμβανομένων εορτών και αργιών. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης.
20%