Ποιος σου είπε ότι οι καθημερινές δεν είναι για να βγαίνεις έξω το βράδυ; Ποιος σου είπε ότι μετά τη δουλειά το μόνο που χρειάζεσαι είναι το σπίτι, οι πιτζάμες σου και μια σειρά; Μπορεί να νιώθεις κουρασμένος από τη μέρα που πέρασε ή να σκέφτεσαι το πρωινό σου ξύπνημα την επόμενη, δεν έχει σημασία. Το μόνο που αρκεί για να αποκτήσει χρώμα το βράδυ σου είναι μια αφορμή. Είναι το στέκι που θα σε κάνει να βάλεις παπούτσια, να σηκώσεις το τηλέφωνο και να δώσεις ραντεβού στο αγαπημένο σου σημείο.

Σε βγάζει από το σπίτι

Άλλωστε, οι πιο ευχάριστες βραδιές είναι εκείνες που προκύπτουν αυθόρμητα. Που ξεκινάνε από μια έξοδο που δεν επρόκειτο να γίνει. Εκείνες που αφήνουν το μέρος της συνάντησης να εμπνεύσει τις κουβέντες, να δημιουργήσει τα πιο ευχάριστα συναισθήματα. Και το βράδυ της καθημερινής σου, από εκεί που δε το περιμένεις, γίνεται ξεχωριστό. Στο μέρος που σε βγάζει από το σπίτι, στο Red Rose.

Γιατί είναι το απόλυτο μέρος για τη βραδινή σου έξοδο;

Θα το αναγνωρίσεις από το χαρακτηριστικό του σύμβολο, το κόκκινο τριαντάφυλλο που σε καλεί να μοιραστείς τα πιο ζεστά συναισθήματα στο εσωτερικό του. Είτε καθίσεις στη μπάρα του, δίπλα στον δικό σου άνθρωπο για ένα ποτό που θα διώξει το άγχος και την πίεση της ημέρας μέσα από τα μοναδικά premium brands, είτε διαλέξεις μία από τις ατμοσφαιρικές γωνιές του για να πεις τα νέα της ημέρας σου με την παρέα, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε μαγέψει. Οι funky, soul μουσικές του θα συνοδέψουν το cocktail που κρατάς, κάνοντας το κορμί σου να μπει στον ρυθμό, το χαμόγελο σου να πάρει γεύση από το κρασί που τσουγκρίζεις με το ταίρι σου και το βράδυ σου να πάρει χρώμα κόκκινο από την ευχάριστη διάθεση. Με το cozy και νεοϋορκέζο κλίμα του που σε τυλίγει ζεστά, με το προσωπικό που σε κάνει να νιώθεις ότι βρίσκεσαι σε μια οικογένεια, το Red Rose θα γίνει το απόλυτο μέρος για τη βραδινή σου έξοδο.

Η αφορμή που χρειάζεσαι έχει χρώμα κόκκινο

Είναι διαφορετικό, είναι ξεχωριστό, είναι ποιοτικό. Είναι αυτό που χρειάζεσαι για να ομορφύνεις την κάθε σου μέρα.

Για τη βραδινή σου έξοδο αρκεί μια αφορμή. Και το Red Rose σου τη δίνει. 

 

INFO 
RED ROSE
ΡΟΓΚΌΤΗ 4, ΣΤΟΆ ΒΕΝΙΖΈΛΟΥ, ΚΕΝΤΡΟ
T: (+30) 231 026 1999
19/09/2019
21:00