Το πρώτο NON Rooftop event του καλοκαιριού είναι γεγονός και υπόσχεται μία σειρά από καλοκαιρινά events με θέα όλη την πόλη και βάση την καλή μουσική και τα όμορφα κοκτέιλ για 6η συνεχή χρονιά.

Με βάση τους ΝΟΝ residents Ison, Andrea Athineos & ArKi τα NON Rooftop events προσκαλούν κάθε χρονιά μοναδικούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο. Maceo Plex, Tiga, Guti, Joe Claussell, Hot Since82, Ellen Allien, Nastia, Heidi είναι μερικοί από τους καλλιτέχνες που μας τίμησαν με την μουσική τους και την παρουσία τους.
Και φέτος ήρθε η ώρα για την συνέχεια.
Aυτή τη χρονιά η αρχή γίνεται με το δίδυμο από την Πολωνία, τους Catz ‘n Dogz. Τα πραγματικά ονόματά τους να είναι Grzegorz και Wojciech, υπήρξαν πολλά άλλα στην πορεία με τα »3 Channels», ή απλά »Greg και Voitek» να είναι τα πιο γνωστά. Χωρίς αμφιβολία όμως, τους γνωρίζετε καλύτερα ως Catz ‘n Dogz. Τα τελευταία χρόνια τους βλέπουμε να εμφανίζονται συχνά σε λίστες όπως το Top 100 DJ Poll του Resident Advisor αλλά και σε πολλές άλλες, δείχνοντας οτι οι Catz ‘n Dogz είναι πραγματικά στην κορυφή του παιχνιδιού.
Όλα ξεκίνησαν το 2003 όταν άρχισαν να κάνουν κάποιες club βραδιές στην πατρίδα τους την Πολωνία. Εκέι αναπτύχθηκαν και δημιούργησαν ένα καλό φανατικό κοινό. Στη συνέχεια ξεκίνησαν την παραγωγή δική τους μουσική κάτι που την κυκλοφόρησαν σε μερικά από τα μεγαλύτερα underground labels του κόσμου.
Tα τελευταία δέκα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει πολλές προσωπικές δουλειές αλλά και remixes για πολλούς καλλιτέχνες όπως Adam Port, dOP, Soul Clap, Eats Everything και πολλούς άλλους με highlight το remix που έκαναν στο »Who’s Afraid Of Detroit» του Claude VonStroke.
Στο πέρασμα του χρόνου βρέθηκαν residents σε clubs όπως το Watergate στο Βερολίνο και στο Sankeys στην Ιμπιζα. To 2012 το κομμάτι »They Frontin» τους οδήγησε στο βραβείο »WMC’s Best Deep House Track».
Έχουν παίξει σε όλα τα μεγάλα Festival του κόσμου, έχουν κάνει compilations για μεγάλα labels όπως Get Physical Music αλλά και Essential mix στην θρυλική εκπομπή του Pete Tong στο BBC Radio1.

Μαζί τους θα είναι οι δικοί μας Ison & Andreas Athineos που με τις μουσικές τους πριν και μετά τους Catz ‘n Dogz θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Όλους εμάς να περάσουμε καλά χορεύοντας.

Καταστήματα Germanos (Πανελλαδικά)
Καταστήματα Cosmote (Πανελλαδικά)
Stereodisc Record Shop (Πλ.Αριστοτέλους 4 -2310 262 912)
Underground Store (Πλ.Ναυαρίνου – 2310 278 822)
Underground Store (Αγιας Σοφίας – 2310 260 944 )
Frankie Leisure & Music (Ρογκότη 4 – 2310 270 783)
Τηλέφωνο κρατήσεων 6942555344

Line Up
CATZ ‘n DOGZ ( Pet Recordings, Poland)
Ison / Actor One ( NON / Noir, Greece)
Andreas Athineos ( NON, Greece)

info
Τετάρτη 17 Μαίου
The Met Hotel
16:00 – 00:00
Θεσσαλονίκη

*Κεντρική φωτογραφία: Nikos Arvanitidis

Events