Ποιος είπε ότι το καλοκαίρι είναι μόνο για τις παραλίες. Υπάρχουν και εκείνοι που αναζητούν κάτι διαφορετικό, που θέλουν να απολαμβάνουν τη δροσιά και τη γαλήνη του βουνού, να συντονιστούν με τους ρυθμούς της φύσης.

Υπάρχει, λοιπόν, μία πρόταση που μας έκανε να σκεφτούμε διαφορετικά την έννοια της «καλοκαιρινής απόδρασης». Σ’ ένα από τα ομορφότερα βουνά των Βαλκανίων, ένα πολυτελές resort  δημιουργεί ένα πρόγραμμα που έχει σκοπό την αναζωογόνηση των επισκεπτών του.

Θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι γιατί πιστεύουμε ότι είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις του φετινού καλοκαιριού. Στο όρος Πιρίν, στο Μπάνσκο, το PREMIER Luxury Mountain Resort δε μας προσκαλεί απλά να απολαύσουμε την καλοκαιρινή διάσταση του ορεινού τοπίου αλλά να συντονιστούμε με αυτό. Με ποιον τρόπο; Μέσα από έναν συνδυασμό yoga, ειδικών fitness massages και θεραπειών, φροντίδας ομορφιάς, υγιεινής διατροφής και όλων των υπόλοιπων παροχών του, είναι σίγουρο ότι δε θα θελήσετε να τελειώσουν οι διακοπές σας ποτέ.

Ιούνιος και Ιούλιος σε “Be Fit” διάσταση

Τι καλύτερο από το να ξυπνάς με τη δροσιά του βουνού, να απολαμβάνεις το πρωινό σου από έναν πλούσιο μπουφέ με γωνία υγιεινών επιλογών και συνεχίζεις με yoga. Η αίσθηση ευεξίας θα σε ακολουθεί όλη την ημέρα.

Τα μαθήματα yoga προσφέρονται 3 φορές την εβδομάδα και είναι δωρεάν, όπως μάθαμε. Μία άλλη απίστευτη πρόταση του συνολικού προγράμματος, του “Be Fit” είναι και τα fitness massages και οι θεραπείες από τους ειδικούς.

…και με πρόγραμμα ομορφιάς

Αναζωογόνηση χωρίς φροντίδα για την ομορφιά δε θα μπορούσε να υπάρξει. Έτσι το PREMIER φροντίζει να συνεργαστεί με κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όπως οι Clinique, Estée Lauder και MAC και μέσα από ειδικά σεμινάρια με experts των εταιρειών αυτών να δώσει μία άλλη διάσταση στη διαμονή των επισκεπτριών του. Δεν μπορείτε να πείτε, αυτή είναι μια πραγματικά ευχάριστη έκπληξη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

CLINIQUE:
– 7-8/07/2018
– 14-15/07/2018

MAC:
– 23-24/06/2018
– 21-22/07/2018

ESTEE LAUDER:
– 30/06-01/07/2018
– 28/07-30/07/2018

Ρομαντικό πικ-νικ στο δάσος, εκδρομές και πολλές δραστηριότητες

Όταν λέμε ότι δεν πρόκειται να βαρεθείτε στο PREMIER, το εννοούμε. Φανταστείτε να απολαμβάνεται σε ιδανικές συνθήκες μία ποικιλία δραστηριοτήτων. Μια εκδρομή με πεζοπορία μέσα στο δάσος, ή μια διαδρομή με ποδήλατο είναι τόσο ωφέλιμη για το σώμα αλλά και το πνεύμα. Ράφτινγκ και αναρρίχηση για τους πιο τολμηρούς ή ιππασία, μια πρόταση που δεν πρέπει να σας ξεφύγει. Οπωσδήποτε να δοκιμάσετε ένα πικ-νικ στο καταπράσινο περιβάλλον. Θα έχετε τη μοναδική αυτή αίσθηση στο μυαλό σας ως μια αξέχαστη στιγμή.

Και αν έχετε μαζί σας παιδιά, τότε και αυτά θα απολαύσουν μοναδικές στιγμές τόσο στη φύση όσο και με δημιουργικές δραστηριότητες, τις οποίες επιμελείται η Animation ομάδα του ξενοδοχείου.

Στο κλείσιμο μιας γεμάτης ημέρας ένα εκλεπτυσμένο γεύμα με κρασί ή ένα signature cocktail δίπλα στην πισίνα δεν είναι απλά ο επίλογος αλλά ακόμη μία εμπειρία. Αφήστε το δροσερό αεράκι να σας συνοδεύσει όσο προχωράει η βραδιά.

Και τον Αύγουστο…jazz

Όλες αυτές οι εξαιρετικές επιλογές θα έχουν τον Αύγουστο και μουσικό χρώμα. Από τις 4 έως τις 11 Αυγούστου το Jazz Festival, το πιο φημισμένο στα Βαλκάνια, περιμένει τους φίλους της Jazz στο Bansko. Δε θα παρακολουθήσετε απλά τις συναυλίες αλλά θα έχετε και τη δυνατότητα να δειπνήσετε με ρυθμούς jazz στο pool-restaurant του ξενοδοχείου.

Σας προειδοποιήσαμε ότι η πρόταση του PREMIER δεν είναι μια απλή εναλλακτική, είναι μια πρόταση για διαφορετικές καλοκαιρινές εμπειρίες. Είμαστε σίγουροι ότι αρχίσατε να σκέφτεστε διαφορετικά το βουνό για το καλοκαίρι.

PREMIER Luxury Mountain Resort

11, Karamanitza str. P.O. Box 73,
2770 Bansko, Bulgaria

T: +359(0) 749 50500

info@premiermountainresort.com