Σε ποιον δεν αρέσουν οι ευχάριστες γευστικές εκπλήξεις; Το Praline στον Εύοσμο είναι μία από αυτές και σίγουρα θα σας γίνει συνήθεια τόσο για τα νόστιμα πιάτα του που ετοιμάζονται με ιδιαίτερη φροντίδα όσο και για τη φιλική διάθεση των ανθρώπων του.

Ο καφές του, επιλεγμένος, θα σας τονώσει ώστε να ακολουθήσουν οι προτάσεις του μενού που «παίζουν» με αλμυρούς και γλυκούς συνδυασμούς σε διάφορες μορφές. Μέχρι το μεσημέρι (στις 12:00) ζεστές, τραγανές αλλά και αφράτες, πίτες και σφολιάτες για τους πιο παραδοσιακούς συνδυάζονται με φυσικό χυμό και καφέ και έχετε ένα ολοκληρωμένο πρωινό.

Όπως είπαμε, όμως, οι επιλογές για να ξεκινήσετε την ημέρα σας ή να απολαύσετε ένα brunch είναι πολλές ακόμη. Ομελέτες, αυγό ποσέ, scrambled, τηγανητό πάνω σε φρυγανισμένο χωριάτικο ψωμί με διάφορα λαχανικά και τυριά είναι ό,τι καλύτερο. Επίσης, το Praline προτείνει και πλατώ δύο ατόμων, που περιλαμβάνει αυγά, τυριά, αλλαντικά, μαρμελάδες, pancakes και ό,τι άλλο χρειάζεται για να απολαύσετε ένα πλούσιο breakfast & brunch.

 

Βέβαια, τα pancakes, οι κρέπες, οι βάφλες είναι μια καλή ιδέα για όλες τις ώρες. Υπάρχουν αλμυρές και γλυκές προτάσεις του Praline αλλά μπορείτε να επιλέξετε και τους δικούς σας συνδυασμούς από διάφορα υλικά που θα σας τα σερβίρουν με τον πλέον καλαίσθητο τρόπο.

Οι επιλογές δε σταματούν, όμως, εδώ αφού και τα κρύα σάντουιτς, τα hot dogs, οι σαλάτες και, φυσικά, το club sandwich, όλα θα σας χορτάσουν όλες τις ώρες και μάλιστα μπορούν να προσαρμοστούν και ανάλογα με τις ιδιαίτερες διατροφικές συνήθειες. Η ευελιξία στο μενού είναι ένα ακόμη χαρακτηριστικό του Praline.

Τις γεύσεις και την ατμόσφαιρα, βέβαια, τις δημιουργούν οι άνθρωποι και εδώ κάτι τέτοιο δεν περνάει απαρατήρητο. Το Praline είναι οι άνθρωποί του, η ομάδα του που κάθε στιγμή θα σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο τρόπο. Θα σας σερβίρει με φιλική διάθεση αλλά και θα σας βοηθήσει στις επιλογές σας, αν χρειαστεί.

Αυτή είναι, λοιπόν, η ευχάριστη γευστική έκπληξη και θα τη συναντήσετε στον Εύοσμο.

 

 

 

 

Praline GIVEAWAY (28/9-5/10/2021) 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη biscotto.gr (@biscottogr)

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού Praline GIVEAWAY

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό “Praline GIVEAWAY» του biscotto thessaloniki και του Praline έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας ή ανήλικοι με τη συγκατάθεση των κηδεμόνων τους και δεν εργάζονται στην επιχείρηση Praline και στη mediaview publishing, όπως και οι συγγενείς αυτών έως τρίτου βαθμού.

2. Ο διαγωνισμός θα τρέχει στη σελίδα instagram του @biscottogr και θα αναδειχθεί 1 νικητής/τρια με κλήρωση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας αυτόματων κληρώσεων.
3. Κάθε συμμετέχων/ουσα μπορεί να συμμετέχει απεριόριστες φορές αρκεί να ακολουθεί τα 4 βήματα του διαγωνισμού και να κάνει tag  διαφορετικά άτομα σε κάθε σχόλιο.
4. Ημερομηνία λήξης του διαγωνισμού είναι η 05.10.2021 ώρα 00:00 και την Τετάρτη 6.10.2021 θα ανακοινωθεί ο νικητής/η νικήτρια.
5. Ο νικητής/τρια θα ειδοποιηθεί μέσω του λογαριασμού τους στο instagram και στο facebook με comment στο ποστ του διαγωνισμού και message και στη συνέχεια, θα ζητηθεί να αποσταλούν τα στοιχεία επικοινωνίας του/της με direct message για να τους γνωστοποιηθεί η διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν για την παραλαβή του επάθλου.

6. Οι νικητές μπορούν να εξαργυρώσουν το έπαθλό τους στο κατάστημα Praline, Ολυμπιάδος 108, Εύοσμος, εντός 10 ημερών και κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας στο 2311823547.

8. Ο κάθε συμμετέχων/ουσα συμφωνεί ότι θα δημοσιεύσει story (istagram & facebook) με τα προϊόντα του επάθλου σε περίπτωση που κερδίσει.
9. Το έπαθλο αφορά τον νικητή και περιλαμβάνει αγορές αξίας 20€ από  τον κατάλογο του μενού.
10.  Το δώρο αφορά αποκλειστικά στους νικητές και δε μεταβιβάζεται
11.  Σε περίπτωση αδυναμίας των νικητών να αξιοποιήσουν το δώρο τους, θα υπάρξουν μετά από την ίδια κλήρωση τέσσερις (4) αναπληρωματικοί, με τους οποίους θα επικοινωνήσουμε με σειρά προτεραιότητας, αν χρειαστεί. 

Praline 
Crepes – Coffee – Brunch

Φωτογραφίες
Χρόνης Σπανός
Chronis Spanos Food Photography

Περιοχή
Δυτικά

Διεύθυνση
Ολυμπιάδος 108, Εύοσμος

Τηλέφωνο
2311823547

Ανοιχτά
07:30 – 01:00

Facebook: Praline

Instagram: Pralineskg