Αν ανοίξατε πρόσφατα το mail που έχετε δώσει στο Netflix για τη συνδρομή σας ή προσπαθήσατε να ανανεώσετε την πληρωμή σας, θα είδατε να εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα που ανακοινώνει την αλλαγή στην τιμολογιακή πολιτική της πλατφόρμας:

«Η μηνιαία τιμή σας αυξάνεται στα 13,99 ευρώ από 20 Αυγούστου. Προσθέτουμε περισσότερες εξαιρετικές επιλογές ψυχαγωγίας στο Netflix, έτσι ώστε να έχετε ακόμα περισσότερο περιεχόμενο να απολαύσετε».

Η τιμή του basic πακέτου δεν θα αλλάξει, παραμένοντας στα 7,99 ευρώ, ενώ το standard πακέτο θα αυξηθεί από 9,99 σε 10,99 και το premium πακέτο θα αυξηθεί σε 13,99 από 11,99.

Πρόκειται για μια αλλαγή που αντανακλά την ανάπτυξη της εταιρείας. Το Netflix αύξησε κατά 9,6 εκατομμύρια τους συνδρομητές του μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2019, αγγίζοντας πλέον τα 149 εκατομμύρια παγκοσμίως, ξεπερνώντας τις προσδοκίες των επενδυτών, των αναλυτών και των ίδιων των στελεχών του, καθώς γίνεται ολοένα πιο δημοφιλές σε όλο τον κόσμο.

Καθώς επίκειται σκληρός ανταγωνισμός με άλλους γίγαντες της ψυχαγωγίας και της τεχνολογίας, όπως η Disney, η Apple, η Hulu και η Amazon, που προωθούν τις δικές τους υπηρεσίες βίντεο streaming, το Netflix προχώρησε σε αύξηση της τιμής της μηνιαίας συνδρομής του στις ΗΠΑ από 11 σε 13 δολάρια ήδη από την αρχή της χρονιάς, καθώς και σε άλλες χώρες.

Πηγή: ethnos.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ