Ένα ακόμη biscotto workshop  θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στον πολυχώρο του biscotto community στο εμπορικό κέντρο Mediterranenan Cosmos, με θέμα το Πώς Αλλάζουν οι Άνθρωποι.

Το ερώτημα αφορά τους πάντες.
Πολλοί μάλιστα λένε με βεβαιότητα ότι οι άνθρωποι δεν αλλάζουν, έτσι γεννιούνται…
Όμως Γονείς, εκπαιδευτικοί, σύζυγοι, συγγενείς και φίλοι ανθρώπων με προβλήματα αναρωτιούνται διαρκώς:
-Πώς θα προχωρήσει αυτό το παιδί;
-Πώς θα ξεπεράσει την κατάθλιψη ή άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας;
-Πώς θα εγκαταλείψει, αυτός ο άνθρωπος, τις καταστροφικές συνήθειες του;
-Πώς θα μάθει να αγωνίζεται και να πετυχαίνει στη ζωή;
-Πώς θα γίνει εργατικός;
Τα συχνά αυτά ερωτήματα συνήθως απαντιούνται με συμβουλές που σπάνια ακουμπούν αυτούς στους οποίους απευθύνονται. Συνήθως είναι του τύπου:
-Πρέπει να καταλάβεις ότι αυτό που είσαι σε καταστρέφει ή
-Πρέπει να καταλάβεις ότι η εργατικότητα είναι απαραίτητη
Όμως οι άνθρωποι σπάνια (ίσως και ποτέ) δεν αλλάζουν με αυτό τον τρόπο.
Οι άνθρωποι αλλάζουν με άλλους τρόπους. Μερικοί απ’ αυτούς είναι τα Παραδείγματα-Πρότυπα με τα οποία ερχόμαστε σε επαφή, οι Εμπειρίες μας, οι σημαντικές Σχέσεις που κάνουμε και φυσικά η Ψυχοθεραπεία.

Το Workshop στοχεύει να προσφέρει γνώσεις αλλά και μια κατ’ αρχήν εμπειρία στους συμμετέχοντες για το πώς οι άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν….

Εισηγητής: Γιάννης Νικολής Ψυχίατρος, Ψυχαναλυτής ομάδας – Διδάκτωρ Ψυχιατρικής ΑΠΘ –Διευθ. Ινστιτούτου Ψυχοθεραπείας & προσωπικής ανάπτυξης.

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

-Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να λάβετε επιβεβαιωτικό τηλεφώνημα από το biscotto.gr στον τηλεφωνικό αριθμό που θα δηλώσετε. -Εάν δεν προσέλθετε μέχρι τις 20:15 και υπάρχει πληρότητα χώρου, η θέση θα δίνεται κατά προτεραιότητα σε παρευρισκόμενους.
-Ενημερώστε μας έγκαιρα για τυχόν ακύρωση της συμμετοχής σας τηλεφωνικά στο 2310253878. -Εάν οι συμμετοχές ξεπεράσουν τον προβλεπόμενο αριθμό, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την επιβεβαίωση των κρατήσεων.
-Απλή τηλεφωνική ή ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής χωρίς επιβεβαίωση κράτησης μέσω τηλεφωνήματος ΔΕΝ σας εξασφαλίζει θέση, εκτός και αν προκύψουν κενά την ημέρα και ώρα προσέλευσης.
Στην περίπτωση αυτή θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Ζητούμε προκαταβολικά την κατανόηση και συνεργασία σας.

Ιnfo
biscotto community (Mediterranean Cosmos)
Πέμπτη 13 Οκτωβρίου
Έναρξη: 20:15
Είσοδος ελεύθερη
* Απαραίτητη η ελάχιστη κατανάλωση βάση καταλόγου

Facebook event: ΕΔΩ
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 20:00 δεν υπάρχει χρέωση στο parking του Mediterranean CosmosΜπορείτε να κάνετε κράτηση τηλεφωνικά στο 2310253878 ή ηλεκτρονικά συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα κράτησης.

Πώς Αλλάζουν οι Άνθρωποι;: Φόρμα Συμμετοχής


Όνομα*

Επώνυμο*

Εmail*

Τηλέφωνο*

Αριθμός Ατόμων*

Αποδέχομαι τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων που καταχωρώ για τους σκοπούς του παρόντος σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου.*

Τα πεδία με (*) είναι υποχρεωτικά.