Θα μιλήσω ειλικρινά: Την πρώτη φορά που είδα ένα PopSocket, στο πίσω μέρος ενός κινητού, το κοιτούσα λίγο σαν κάτι εξωγήινο.

Καταλάβαινα ότι όσοι μου μιλούσαν για αυτό ήταν ενθουσιασμένοι, απλώς δεν καταλάβαινα τον λόγο. Μου άρεσε, όμως, το στυλ και τα χρώματα, που έδιναν μία πινελιά στη συσκευή. Έτσι, το επεξεργάστηκα λίγο περισσότερο.

Χρειάστηκα μία εβδομάδα, όχι παραπάνω. Τελικά, μπήκα κι εγώ στο Club των PopSockets Enthusiasts.

Στη συνέχεια θα βρεις τους 7 λόγους για τους οποίους δεν μπορώ να φαντασθώ, τώρα πια, το κινητό μου χωρίς το PopSocket του:

Γράφει η Φωτεινή Βαβίτσα

  • Δεν θα μπερδέψεις ποτέ ξανά τα handsfree σου

Αυτή ακριβώς η ανάγκη πυροδότησε και τη δημιουργία των PopSockets.

Το 2014, λοιπόν, ο David Barnett είχε κουραστεί με τα Hands Free του να μπλέκονται διαρκώς και αποφάσισε να γίνει ευρηματικός. Έτσι, κόλλησε δύο κουμπιά στο πίσω μέρος της συσκευής του και έλυσε προσωρινά το πρόβλημα που αντιμετώπιζε.

Η λύση αυτή τον ενέπνευσε ακόμη περισσότερο και συνέχισε, με αποτέλεσμα να καταλήξει σε αυτό που γνωρίζουμε σήμερα ως PopSockets.

Βρες, λοιπόν, τον συνδυασμό σχεδίων που σε εκφράζει, τύλιξε γύρω τους τα ακουστικά σου και αυτά δε θα μπλεχτούν ποτέ ξανά.

Μη μείνεις, όμως, εκεί.

Σου έχω ακόμη 6 τρόπους, με τους οποίους τα PopSockets μπορούν να κάνουν το κινητό και το tablet σου να πετάνε!

  • Use it for the Stand

Παρακολουθείς εύκολα όλα τα αγαπημένα σου video και κάνεις video κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να κρατάς το κινητό σου, καθώς αυτό σου προσφέρει μία βολική οριζόντια ή κάθετη βάση στήριξης.

  • Use it for the Grip

Πόσες φορές σου έχει πέσει το κινητό ή το tablet από τα χέρια; Εμένα προσωπικά πολλές (ας είναι καλά οι προστατευτικές μας θήκες, που έχουν βοηθήσει το κινητό μου, ώστε να παραμείνει ζωντανό). Η λαβή που σου προσφέρουν τα PopSockets βοηθάει αρκετά, για να σταθεροποιείς τη συσκευή ανάμεσα στα δάχτυλά σου και να μειώσεις τελικά τις επικίνδυνες πτώσεις.

The CSR Point of View…

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι τα PopSockets έχουν κερδίσει Έπαινο Ευκολίας Χρήσης (Ease of Use Commendation) από την Arthritis Foundation® . Έχει αποδειχθεί ότι η χρηστική λαβή που δημιουργούν προσφέρει βελτίωση στην ποιότητα ζωής των ανθρώπων που έχουν εμφανίσει παθήσεις Αρθρίτιδας.

  • Use it while you Text

Γράψε εύκολα και με το ένα μόνο χέρι ενώ είσαι στον δρόμο, στο λεωφορείο, ή απλώς θέλεις να πληκτρολογήσεις κάτι γρήγορα.

  • Use it for your Selfies

Βγάλε σταθερές selfies χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς πάντα μαζί σου κάποιο Selfie Stick. Αφού έχεις μία λαβή, πάντα πιστή, στο πίσω μέρος του κινητού σου.

  • Use it for the Safe Drive

Τι θα έλεγες αν μπορούσες να έχεις το κινητό σου καρφιτωμένο στον αεραγωγό του αυτοκινήτου σου και κάθε φορά που σε καλούν να χρειάζεται απλώς να επιλέξεις την ανοιχτή ακρόαση;

Χρησιμοποιώντας το ειδικό mount στο αυτοκίνητό σου μπορείς να οδηγείς από εδώ και στο εξής με ευκολία και ασφάλεια.

  • Use it for the Style

Στο τέλος της ημέρας, αποκτάει άλλη σημασία ένα χρήσιμο αξεσουάρ το οποίο εκφράζει ταυτόχρονα το προσωπικό μας στυλ. Ευτυχώς, η PopSockets έχει προνοήσει ήδη για εμάς και μας προσφέρει μεγάλη ποικιλία από σχέδια για να δώσουμε την πινελιά που μας ταιριάζει.

Εσύ, πόσο δημιουργικός θα γίνεις με τα PopSockets σου;


Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το Zen που μπορεί να σου προσφέρει η τεχνολογία; Μια περιήγηση στη σελίδα τους θα σε κατατοπίσει.

Θα τους βρεις και στα Κοινωνικά Δίκτυα, στο Facebook & Instagram.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ