Αν βρίσκεσαι στην Καλαμαριά και ψάχνεις να γευτείς την πιο νόστιμη pizza σου έχω πρόταση. Μετρώντας περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας και ιστορίας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, η Pizza Spot by Romea συνεχίζει ανανεωμένη την παράδοση στο χώρο του delivery και της εστίασης και είναι εκεί για να σου προσφέρει τις πιο νόστιμες γεύσεις. Θα φροντίσει και εσένα που μένεις στα δυτικά με τα τρία της καταστήματα.

 


Υποψήφιο ως καλύτερο pasta & pizza restaurant 2018. Δείτε το top 10!


 

 

 

Η ιστορία της

Ξεκινώντας το 1974 με έδρα την Θεσσαλονίκη, η Pizza Romea, με την πάροδο του χρόνου μεγάλωσε και αγαπήθηκε από τον κόσμο της πόλης. Σήμερα, η σκυτάλη παραδίδεται στην επόμενη γενιά η οποία έρχεται με νέες ιδέες και στοχεύει στην καλύτερη γευστική σου εξυπηρέτηση.

Η επόμενη σελίδα στην ιστορία της Pizza Romea επισφραγίζεται με το νέο όνομα Pizza Spot και το νέο λογότυπο, το οποίο σχεδιάστηκε για να επισφραγίζει την νέα εποχή. Η Pizza Spot ορίζει την ανανεωμένη ταυτότητα, διατηρώντας ταυτόχρονα τις διαχρονικές αρχές της επιχείρησης, όπως και το μεράκι της παρασκευής, την σωστή εξυπηρέτηση και την αγάπη για την πίτσα.

Οι γευστικές επιλογές

Με την χαρακτηριστική αφράτη, χορταστική ζύμη και τους αμέτρητους συνδυασμούς φρέσκων υλικών φέρνει στην πόρτα σου, όχι απλώς την τέχνη της πίτσας, αλλά μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία.

Μια εμπειρία που έρχονται να ολοκληρώσουν τα λαχταριστά ζυμαρικά φούρνου σε πήλινο σκεύος, οι φρεσκοκομμένες σαλάτες, τα φουρνιστά ορεκτικά, τα μοναδικά καλτσόνε, και οι γλυκές επιλογές που προτείνει η επιχείρηση. Η καθημερινή παρασκευή ζύμης και οι επώνυμες πρώτες ύλες, εγγυώνται την φρεσκάδα και την ποιότητα που αναζητάς.

Ταχύτητα-Ποιότητα-Εξυπηρέτηση

Ο συνδυασμός της ταχύτητας, της ποιότητας και της σωστής εξυπηρέτησης του κάθε πελάτη ξεχωριστά αποτελούν την ιδεολογία πάνω στην οποία εδραιώνεται η Pizza Spot by Romea, που θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο. Οι τιμές, σε σχέση με την ποιότητα, είναι χαμηλές.

Tip: Η αλυσίδα εξυπηρετεί παραγγελίες μέσω τηλεφώνου, μέσω της ιστοσελίδας της www.pizzaspot.gr και με την μορφή take-away στις διευθύνσεις των καταστημάτων της.

Μόλις δοκιμάσεις από τα χεράκια τους θα κολλήσεις!

Περιοχή
Δυτικά-Ανατολικά

Διευθύνσεις
Ατλαντίδος 25, Καλαμαριά
Φιλιππουπόλεως 64, Αμπελόκηποι/ Facebook page
Πολυτεχνείου 19, Κορδελιό/ Facebook page
Ελπίδος 11, Πολίχνη

Ώρες λειτουργίας
12:00 – 1:00