Στην Stay Strong ΚοινΣΕπ σκοπός μας είναι να σε κάνουμε να ασκηθείς χωρίς να βαρεθείς ποτέ, χωρίς ούτε να το καταλάβεις ,μέσα από δράσεις ξεχωριστές και ενδιαφέρουσες!
Μια ακόμα τέτοια δράση λοιπόν είναι και αυτή που θα ανοίξει την χρόνια μας για φέτος .
Ελα μαζί μας σε μια διαφορετική πεζοπορία σχεδιασμένη για μικρούς και μεγάλους!
Θα γνωρίσουμε τα σοκάκια και την ιστορία της παλιάς πόλης.

Ξεκινάμε από εκκλησία Απ. Πάυλου, ανεβαίνουμε πυργο τριγωνίου. Εδώ θα κάνουμε μικρή στάση καθώς ο χώρος μπροστά στην πύλη του πύργου είναι διάσημος τόπος θέας, αφού από κει απολαμβάνει κανείς το πανόραμα της πόλης και του Θερμαϊκού έως τον Ολυμπο!
Στην συνέχεια θα βρεθούμε στο γεντίκουλε, μετά πλατεία τσιτσάνη, μονή Βλατάδων, κατεβαίνουμε μονή Δαυίδ, συνεχίζουμε εκκλησία Αγ. Νικολάου Ορφάνού και τέλος παράλληλα με τα κάστρα ανεβαίνουμε στους Κήπους Πασά τελειώνοντας στο σημείο που αρχίσαμε.
Ιδανική για παιδιά από 6 ετών και πάνω.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στην ειδική φόρμα:
https://www.staystrong.gr/…/gnorizo-tin-poli-mou…

Αμέσως μετά την συμπλήρωση της φόρμας, θα σας σταλεί αυτόματα ένα email (Ελέγξτε και στα spam!) με όλες τις λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της κράτησής σας με προπληρωμή. Μετά τη διασταύρωση της πληρωμής σας θα στείλουμε το ακριβές σημείο και την ώρα συνάντησης, καθώς και όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Δυνατότητα εξόφλησης με κατάθεση στην Εθνική τράπεζα ή πληρωμή με κάρτα.

Έχοντας ως προτεραιότητα την ασφάλεια και λαμβάνοντας υπόψη τα προληπτικά μέτρα που λαμβάνονται αυτόν τον καιρό, ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος και θα τηρούνται οι κατάλληλες αποστάσεις.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μας στο messenger αλλά και στο email [email protected]

info
16 Ιανουαρίου 2022

Τιμή:
Ενήλικες 9€
Παιδιά 5€
Φοιτητές 7€
Τετραμελής οικογένεια 25€

Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη Δράσεις