Θυμόμαστε πολύ καλά τι συνέβη όταν πρωτοάνοιξε και ήπιαμε τον πρώτο μας καφέ σ’ έναν χώρο γεμάτο χρώματα και ένα πολύ προσωπικό στιλ, που δεν μπορούσες να το περιγράψεις ακριβώς, απλά το ζούσες. Δέκα χρόνια πέρασαν από εκείνες τις μέρες, εμείς συνεχίσαμε να πίνουμε καφέδες, ποτά, cocktails και το Panda Cafe παραμένει «σημείο αναφοράς» στη Δελφών και ένα από τα πιο ενδιαφέροντα στέκια της Θεσσαλονίκης. Αυτό, λέει, πολλά για τους ανθρώπους του και για τη σχέση που έχουν δημιουργήσει με τον κόσμο όλα αυτά τα χρόνια.

Το Panda Cafe δεν επανήλθε απλώς μετά από το διάστημα που κράτησε κλειστούς τους αντίστοιχους χώρους εξ αιτίας της πανδημίας, κάνει μια εντυπωσιακή επανεκκίνηση και σίγουρα θα θέλεις να μοιραστείς και πάλι στιγμές με τους φίλους εκεί.

Tropical Mood is On

Ο χώρος άλλαξε ριζικά και εσύ μπορείς να χαλαρώσεις στον «τροπικό της Δελφών», αφήνοντας τον θόρυβο της πόλης πίσω σου. Εντυπωσιακά φυτά, κάδρα με vintage κορνίζες και σκαλίσματα, κεριά, ένα πορτρέτο σε τοιχογραφία που δεν παίρνει το βλέμμα του από πάνω σου, όλα θυμίζουν μέρη μακρινά αλλά η αίσθηση παραμένει οικεία. Αν το στοίχημα είναι να αλλάζει η διάθεσή σου με το που περνάς την είσοδο, έχει κερδηθεί από τα πρώτα λεπτά που θα βρεθείς εδώ.

Χαλάρωσε, λοιπόν, βασική προϋπόθεση για να απολαύσεις έναν καφέ 100% Arabica, να γευτείς τις αλμυρές και γλυκές προτάσεις του νέου καταλόγου και φυσικά να διαλέξεις από την ανανεωμένη cocktail list. Ο dj από το υπερυψωμένο stage θα φροντίσει να απλωθούν τα κατάλληλα vibes στον χώρο. Τα dj sets άλλωστε και τα θεματικά μουσικά αφιερώματα είναι σταθερά στο πρόγραμμα.

Στο Panda Cafe, λοιπόν, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν την εξαιρετική συνολική εικόνα. Άλλωστε αυτό έκανε εντύπωση και στους συντάκτες ενός από τα κορυφαία περιοδικά και portals της αστικής κουλτούρας στον πλανήτη, το Monocle, που το συμπεριέλαβε στις προτάσεις του για τη Θεσσαλονίκη.

Ανοιχτά
09:00 – 02:30

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Δελφών 71

Τηλέφωνο
6948266214

Facebook: Panda Cafe

Instagram: Pandacafethess