Μπαταρίες κάθε είδους – Αναλώσιμα Η/Υ – Ρολόγια – Καλώδια – Κινητή Τηλεφωνία / Service – Αξεσουάρ

Οι μπαταρίες πρωταγωνιστούν εδώ αλλά υπάρχει μεγάλη ποικιλία πολλών ακόμη προϊόντων. Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα καταστήματα «Ολλανδός».

Με πολύ καταρτισμένο προσωπικό, μας υποδέχονται για να καλύψουν τις ανάγκες μας σε διάφορα ηλεκτρονικά είδη και μπαταρίες. Κάνοντας λόγω για μπαταρίες εδώ θα βρείτε από τις πιο απλές για τις πιο συνηθισμένες συσκευές του σπιτιού έως εξειδικευμένο προϊόντα, όπως μπαταρίες ρολογιών, λιθίου, μολύβδου, συναγερμών, φωτογραφικών μηχανικών έως και για laptop. Η μεγάλη ποικιλία, βέβαια, χαρακτηρίζει και τα υπόλοιπα προϊόντα, όπως τα αναλώσιμα και τα περιφερειακά ηλεκτρονικών υπολογιστών, τους διάφορους τύπους καλωδίων, τις μικροκάμερες και τις κάμερες που προσαρμόζονται στο αυτοκίνητο για να μπορέσετε να μαγνητοσκοπήσετε τις διαδρομές σας.

Στον «Ολλανδό» θα βρείτε διάφορα μοντέλα κινητών τηλεφώνων αλλά και σταθερών ασύρματων. Φυσικά συνοδεύονται από πολλά αξεσουάρ ενώ παρέχει και service κινητών τηλεφώνων. Τέλος, μπαίνοντας στο κατάστημα δε θα διαφύγουν της προσοχή σας τα ρολόγια, τόσο τοίχου όσο και χειρός. Προτάσεις ηλεκτρονικών ρολογιών με ρετρό ύφος αλλά και ρολογιών τοίχου σε διάφορα σχέδια.

Συμπληρώστε τα παραπάνω και με διάφορα ακόμη gadgets και είστε έτοιμοι να επισκεφθείτε το κατάστημα «Ολλανδός», είτε στη Βασ. Όλγας είτε στην Κων. Καραμανλή για να εξυπηρετηθείτε και να αποκτήσετε ποιοτικά προϊόντα με την απαραίτητη τεχνική υποστήριξη.

Περιοχή
ανατολικά

Διεύθυνση
Λ. Βασιλίσσης Όλγας 211, Τ: 2310411750 Email: [email protected] 2ο κατάστημα Κων/νου Καραμανλή 161 T: 2310320866