Το biscotto coffee+ μετατρέπεται για δύο ολόκληρους μήνες σε έναν προορισμό απόλαυσης για τους λάτρεις των Ελληνικών Προϊόντων. Το Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα για να μας «σερβίρει» γεύσεις από κάθε γωνιά της χώρας. Από τις 15/11/2019 μέχρι τις 15/01/2020 τα ελληνικά προϊόντα έχουν την τιμητική τους. Εδώ μπορείτε να τα προμηθευτείτε, να τα δοκιμάσετε, να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά workshops για την παραγωγή τους και masterclasses για την καθημερινή τους κατανάλωση.

Οι Οίνοι Αδάμ στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Οι αμπελώνες του Οίνου Αδάμ βρίσκονται στην περιοχή του ομώνυμου χωριού, 45 χλμ νοτιοανατολικά της Θεσσαλονίκης. Από τη στιγμή που φυτεύτηκαν τα πρώτα αμπέλια μέχρι και σήμερα, πρόθεσή των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω του είναι η αξιοποίηση των ευνοϊκών συνθηκών που προσφέρει η περιοχή μας για την παραγωγή καλού κρασιού. Δίνοντας έμφαση σε ένα μικρό αριθμό ελληνικών και διεθνών ποικιλιών, που διαπίστωσαν ότι φυτεμένες στα αμπελοτόπια, δίνουν εξαιρετικά αποτελέσματα, επιθυμία τους είναι να εκφράσουν όλη τη δύναμη του terroir των πλαγιών του Χορτιάτη.

Καλλιεργώντας βιολογικά, στοχεύοντας σε μικρές στρεμματικές αποδόσεις και εφαρμόζοντας τις κατάλληλες για κάθε ποικιλία οινοποιητικές τεχνικές, δημιουργούν κρασιά που χαρακτηρίζονται από χειροποίητη φροντίδα και διακρίνονται για την προσιτή σε όλους ποιότητα. Μένοντας πιστοί σε αυτές τις αρχές, θέτουν ως στόχο για το μέλλον τη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας του αμπελώνα και των κρασιών, αλλά και τη διεύρυνση του δικτύου των φίλων και συνεργατών, στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τα προϊόντα που θα βρείτε στο Χριστουγεννιάτικο Ελληνικό Παντοπωλείο

Refosco

Cabernet – Merlot

ΑΔΑΜ chardonnay

ΑΔΑΜ Μαλαγουζιά

Refosco Magnum με ξυλοκιβώτιο