Ένα αγαπημένο εστιατόριο, το οποίο μπορεί να έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια γειτονιά αλλά παραμένει πρώτη επιλογή στις αυθεντικές γεύσεις και την καλή ελληνική μουσική! Ο «Μαέστρος fish & meat» είναι αυτό ακριβώς που ψάχναμε στα ανατολικά.

Ο Μαέστρος έχει όλα όσα ζητάτε

Στην παραλία της Νέας Κρήνης, ο μαέστρος Ανδρέας, χρόνια μουσικός, βάζει όλη του την μαεστρία στην κουζίνα, σερβίροντας καθημερινά πολίτικες γεύσεις με νόστιμα μεζεδάκια βγαλμένα μέσα από τις πιο όμορφες γειτονιές της Πόλης!

Σε έναν όμορφο χώρο, στο κέντρο της Νικολάου Πλαστήρα, τον επιλέγουμε για την άψογη φιλοξενία του, την φιλική εξυπηρέτηση αλλά και τις γευστικές επιλογές που μας χαρίζει!

Οι αλοιφές του, όλες χειροποίητες, σε συνδυασμό με την καπνιστή παλαμίδα αλλά και την πολίτικη λακέρδα είναι μια καλή αρχή για μεζέ και τσίπουρο! Όλες του οι επιλογές εξάλλου είναι επηρεασμένες από την πολίτικη κουζίνα και γι’ αυτό καθημερινά βρίσκουμε υπέροχες δημιουργίες από Θαλασσινά αλλά και Κρεατικά! Ένα από τα πιο διάσημα πιάτα του είναι το «καρβελάκι», ένα ολόκληρο ψωμί το οποίο είναι γεμάτο μέχρι πάνω από μια τηγανιά χοιρινή και κοτόπουλου! 

Αν είστε λάτρεις του κρέατος, τότε η καπνιστή μπριζόλα με ταλαγάνι και φρούτα εποχής θα σας αφήσει με τις καλύτερες εντυπώσεις κι’ αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι! Η ανοικτή κουζίνα του «Μαέστρος fish & meat» προδίδει εξ’ αρχής όλα εκείνα τα οποία πρόκειται να γευτούμε.

Η καθαριότητα είναι το πρώτο μέλημα του, ενώ τα φρέσκα προϊόντα του είναι και ο λόγος που κάνει τους θαμώνες να παραμιλάνε για ολόκληρο το μενού του!


Κάθε Τετάρτη κερνάμε

Ο αγαπημένος Μαέστρος επέλεξε μια προσφορά για τους καλοκαιρινούς μήνες. Κάθε Τετάρτη σας κερνάει ένα ούζο Βαρβαγιάννη στα 2 άτομα ή 2 καραφάκια τσίπουρο στα 4 άτομα. Έτσι μπορείτε να συνοδέψετε τις γευστικές σας επιλογές του μενού και να χαρείτε με την παρέα σας την παραμονή σας εκεί.

Κάθε Σάββατο έχει ζωντανή μουσική

Κάθε Σάββατο ο Μαέστρος φροντίζει για τη διασκέδασή σας με ζωντανή μουσική, σε συνδυασμό πάντα με γευστικά πιάτα, που θα απογειώσουν το βράδυ σας. Όσοι βρεθείτε, λοιπόν, στον Μαέστρο θα φάτε καλά και θα περάσετε ακόμα καλύτερα. Και από το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου η ζωντανή μουσική θα είναι και κάθε Παρασκευή.

Για κρατήσεις τηλ: 2310480190 κιν: 6949614864

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Νικολάου Πλαστήρα 87

Κρατήσεις και στο
6949614864

ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ biscotto MEMBERS CARD

biscotto members card
έκπτωση-παροχή

  • Έκπτωση 20% στον τελικό λογαριασμό από Δευτέρα έως Παρασκευή. Ισχύει για 1 έως 8 άτομα με την επίδειξη της κάρτας κατά την παραγγελία. Εξαιρούνται από την έκπτωση ειδικές προσφορές της επιχείρησης, lives, εορτές και αργίες.
20%