Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί αύριο, Σάββατο (28/11), ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε μία επίσκεψη λίγων ωρών, όπου ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί νοσοκομεία και δομές υγείας της πόλης.

Στη συνέχεια ο πρωθυπουργός θα μεταβεί στο ΥΜΑΘ, όπου και θα προεδρεύσει σύσκεψης με τον υφυπουργό Μακεδονίας – Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα. Η παρουσία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να είναι ολιγόωρη, ωστόσο, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως ο κ. Μητσοτάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης.

Ειδικότερα, στις 14.00 το μεσημέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107,7 και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Βενιέρη και Βιργινία Δημαρέση.

Σημειώνεται πως πληροφορίες από την Αθήνα αναφέρουν πως ο πρωθυπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη και τα δοκιμαζόμενα νοσοκομεία της πόλης αναμένεται να ανακοινώσει την έμπρακτη αναγνώριση της πολιτείας προς το ιατρικονοσηλευτικό προσωπικό, στο πλαίσιο της απόφασης για μονιμοποίηση στο ΕΣΥ των γιατρών στις ΜΕΘ. Ειδικότερα, υπάρχουν πληροφορίες για έκτακτο «δώρο Χριστουγέννων» προς τους ήρωες της μάχης με τον κορωνοϊό.

Κατόπιν της ραδιοφωνικής συνέντευξης, ο πρωθυπουργός θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: typosthes.gr