Το biscotto Thessaloniki αγαπάει τις Σποράδες! Εσύ;

Σας ζητήσμε να μας πείτε ποιο είναι το αγαπημένο σας νησί των Σποράδων, σε έναν άκρως καλοκαιρινό διαγωνισμό με έπαθλο 2 διπλά ακτοπλοϊκά εισιτήρια από τη Hellenic Seaways!

Μετά τη μεγάλη συμμετοχή και το πλήθος των comments, σήμερα Δευτέρα 21 Αυγούστου, μετά από κλήρωση, αναδείχτηκαν οι 2 νικητές του διαγωνισμού «Το biscotto Thessaloniki αγαπάει τις Σποράδες. ΕΣΥ;« που κερδίζουν ο καθένας από ένα εισιτήριο δύο ατόμων για να ταξιδέψουν δωρεάν με ενα αγαπημένο τους πρόσωπο στο νησί της επιλογής τους.

Οι νικητές/τριες και οι απαντήσεις τους είναι:

Οι δυο αναπληρωματικοί/ές νικητές/τριες είναι:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν άτομα που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.
  2. Κάθε συμμετέχων μπορεί να ψηφίζει μία φορά. Σε περίπτωση που αναρτήσει περισσότερα από 1 σχόλια, θα θεωρείται έγκυρο το πρώτο του χρονολογικά σχόλιο.
  3. Ως λήξη του διαγωνισμού ορίζεται η Κυριακή 20 Αυγούστου 2017
  4. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017 και οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέσω του λογαριασμού τους στο facebook με προσωπικό μήνυμα και στη συνέχεια, θα τους ζητηθεί να αποστείλουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους με direct message για μάθουν τη διαδικασία που θα χρειαστεί να ακολουθήσουν για να παραλάβουν τα δώρα τους.
  5. Η χρήση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μπορεί να γίνει μέχρι 10 Σεπτεμβρίου 2017
  6. Θα αναδειχθούν δύο νικητές οι οποίοι θα κερδίσουν από 2 ακτοπλοϊκά εισιτήρια ο καθένας για να ταξιδέψουν με ένα ακόμη άτομο για το νησί των Σποράδων της επιλογής τους.