Το HBO έδωσε στη δημοσιότητα νέο τρέιλερ του «House of the Dragon», λίγο πριν την κυκλοφορία του έκτου επεισοδίου, το οποίο κοινοποίησε στο κανάλι του Game of Thrones στο YouTube.

Το σύντομης διάρκειας preview επιβεβαιώνει ότι το δεύτερο μισό της σειράς κάνει ακόμη ένα άλμα στον χρόνο, εκκινώντας την αφήγηση περίπου 10 χρόνια μετά, ενώ δίνει μια πρώτη γεύση από τις νέες αφίξεις στο καστ.

Το ντεμπούτο τους κάνουν η Έμα Ντ′ Άρσι, που παίρνει τη σκυτάλη από τη Μίλι Άλκοκ αναλαμβάνοντας τον ρόλο της πριγκίπισσας Ραενίρα Ταργκάριεν σε μεγαλύτερη ηλικία και η Ολίβια Κουκ ως Άλισεντ Χαϊτάουερ, στη θέση της 19χρονης Έμιλι Κάρεϊ, ενώ το teaser επικεντρώνεται στα παιδιά των δύο γυναικών, που θα έχουν ρόλους – κλειδιά στον επικείμενο εμφύλιο.

Ο πρίγκιπας Έιγκον ο Δεύτερος είναι πλέον έφηβος, τον υποδύεται ο ηθοποιός Τομ Γκλιν- Κάρνεϊ, ενώ η Λαένα Βελάριον εμφανίζεται επίσης σε μεγαλύτερη ηλικία – την υποδύεται η Σουηδή ηθοποιός Νάνα Μπλοντέλ, την οποία βλέπουμε να έχει ένα δικό της παιδί και να καβαλάει έναν δράκο πλάι στον πρίγκιπα Ντέιμον Ταργκάριεν.

Το έκτο επεισόδιο κάνει πρεμιέρα HBO και στο HBO Max στις 25 Σεπτεμβρίου.