Η νέα «πλατεία» γεύσεων στην παραλία κάνει προσιτή την ιταλική εμπειρία σε όλους!

Πως είναι να γεύεσαι την Ιταλία, δύο βήματα από τη θάλασσα; Στο Navona είναι πολύ εύκολο. Μπορεί κανείς να απολαύσει καφέ και γνήσια ιταλική κουζίνα ή να μυηθεί σε ιταλικά… aperitivo έθιμα! Και όλα αυτά με μια θέα στη θάλασσα τόσο απολαυστική, όσο και οι γεύσεις του!

Εκτός από το μενού, μπορείτε από νωρίς να απολαύσετε τον καφέ σας με διάφορα snacks, να πιείτε το aperitivo σας με θέα στη Νέα Παραλία, τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα αλλά και αργότερα το βράδυ να συναντήσετε την παρέα σας για δείπνο ή ένα signature cocktail.

Έχοντας πάρει το όνομά του από τη διάσημη πλατεία της Ιταλίας, που φημίζεται για τα εστιατόριά της, το Navona μας έχει δείξει πως μπορούμε να απολαύσουμε τον καφέ μας, ένα ποτήρι κρασί ή ένα cocktail και να έχουμε στη διάθεσή μας γεύσεις αυθεντικής ιταλικής κουζίνας με τους pizzaiolos να ετοιμάζουν εξαιρετικές προτάσεις για pizza και την pasta fresca που γεμίζουν το πιάτο μας με συνδυασμούς φρέσκων υλικών. Όλα αυτά με την επιμέλεια του βραβευμένου chef Σωτήρη Ευαγγέλου και της ομάδας του.

Δε λείπουν οι προτάσεις υγιεινής διατροφής, τα kid’s menus, όπως και τα set menus για απόλαυση σε προκαθορισμένη τιμή. Την εμπειρία ολοκληρώνει μια εντυπωσιακή wine list από ελληνικά και ιταλικά κρασιά σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές.

Βραδιές με signature cocktails και θεματικά parties

Στο bar γνωστοί mixologists δημιουργούν τα πιο ευφάνταστα signature cocktails, για ιδανικές στιγμές διασκέδασης και χαλάρωσης. Το Navona προσφέρεται και για οικογένειες αλλά και για επαγγελματικές συναντήσεις. Το… μενού περιλαμβάνει επίσης θεματικές βραδιές και dj parties όπως και ζωντανές εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών που έχουν ήδη δώσει το πιο διασκεδαστικό «παρών» στη νυχτερινή ζωή της πόλης.

* Δωρεάν Valet Parking διατίθεται από την κεντρική είσοδο του Makedonia Palace, κατόπιν διαθεσιμότητας

Ανοιχτά: Café: 09:30 – 02:00
Εστιατόριο: 18:00 – 01:00

Περιοχή
Ανατολικά

Διεύθυνση
Μεγ. Αλεξάνδρου 2

1 ΣΧΟΛΙΟ

Comments are closed.