Στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην Τσιμισκή 43, επισκεφτήκαμε το κέντρο αισθητικής Nail Stories, με τη φιλική, καταρτισμένη και δημιουργική ομάδα του πάντα έτοιμη να προσφέρει αποτελέσματα με διάρκεια και προσοχή στη λεπτομέρεια. Και δεν είναι τυχαία τα θετικά σχόλια που αποσπούν από τους πελάτες τους μετά από την κάθε περιποίηση.

Αποτελέσματα γεμάτα λάμψη και αναζωογόνηση

Μέσα από τη συνεχή ενημέρωση πάνω στις καινούργιες τεχνικές και τάσεις της μόδας, το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό του Nail Stories, με απόλυτη προσήλωση, προσφέρει καθημερινά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες για άψογα αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν. Συγκεκριμένα, στον χώρο τους απολαμβάνετε:

  • Υπηρεσίες μανικιούρ
  • Υπηρεσίες πεντικιούρ
  • Περιποίηση φρυδιών
  • Περιποίηση βλεφαρίδων
  • Αποτριχώσεις με κλωστή

Και για να είστε πάντα περιποιημένες/οι, αναζητήστε τα προϊόντα για τα άκρα και το σώμα που διαθέτουν προς πώληση, από αγαπημένα brand, αλλά και τα διάφορα μπιζού, για να κάνετε στους αγαπημένους σας τα πιο όμορφα δώρα. Αυτό που μας εντυπωσίασε είναι πως μπορούν σε συνεργασία με επαγγελματίες να μετατρέψουν το αγαπημένο σας άρωμα σε κρέμα σώματος!

Οι τιμές τους είναι πολύ προσιτές για τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που προσφέρουν, με εγγυημένα αποτελέσματα. Μάλιστα, επειδή δεν πρέπει καμία γυναίκα και κανένας άνδρας να στερεί την περιποίηση που τόσο έχει ανάγκη ο εαυτός τους, ανακοινώνουν συχνά πολύ συμφέρουσες προσφορές σε όλες τους τις υπηρεσίες. Υπάρχουν, βέβαια, και τα σταθερά πακέτα προσφορών που τρέχουν όλον τον χρόνο, όπως αποτρίχωση με κλωστή σε όλο το πρόσωπο στα 17 ευρώ, σχηματισμός φρυδιών και αποτρίχωση στο άνω χείλος στα 10 ευρώ και ημιμόνιμη βαφή βλεφαρίδων και φρυδιών στα 10 ευρώ.

Το Nail Stories είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χώρους ομορφιάς στο κέντρο της πόλης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε τώρα το ραντεβού σας.

Προτεραιότητα η υγιεινή και η ασφάλειά σας απέναντι στον Covid19

Το Nail Stories προσαρμόζει τη λειτουργία του στις νέες συνθήκες που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού, ακολουθώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία σας. Έτσι, πέρα από τις αυτονόητες συνθήκες υγιεινής κατά τη διαδικασία της περιποίησης, στον χώρο θα εισέρχονται μόνο όσοι έχουν ραντεβού, ο πελάτης θα πρέπει να προσέρχεται με τη μάσκα του, απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτησή του.

Στον χώρο υπάρχει αντισηπτικό προς χρήση, ενώ δεν επιτρέπονται συνοδοί και μικρά παιδιά. Φυσικά, μάσκα και γάντια φορούν και οι υπάλληλοι και όλα τα εργαλεία απολυμαίνονται διαρκώς. Όπως καταλαβαίνετε η συνέπεια στα ραντεβού σας και η τήρηση των παραπάνω κανόνων θα διευκολύνει τη δική σας εξυπηρέτηση αλλά και των υπολοίπων.

Περιοχή
Κέντρο

Διεύθυνση
Τσιμισκή 43

Ώρες λειτουργίας
Δευτέρα-Παρασκευή 10:00-21:00
Σάββατο 09:00-17:00